Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigermeubels online bestellen

Wilt u graag steigemeubels online bestellen? Bij SteigermeubelsXL kunt u terecht voor kwalitatief goede steigermeubels met een prachtige afwerking tegen een eerlijke prijs. Onze meubels kunt u zowel online als in de winkel bestellen. 

Ruim assortiment

Bij SteigermeubelsXL vindt u luxe steigerhouten meubels voor zowel binnen als buiten in ons ruime assortiment. Alle steigerhouten meubels worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt. Hierdoor kunnen wij veel voor u betekenen in afwijkende voorkeuren, afmetingen en afwerkingen. Onze ervaren en professionele vakmensen maken uw maatwerk droommeubel voor u. 

Assortiment

Bestelproces

  1. Klik op de winkelwagen
  2. Eventueel het aantal producten bijwerken
  3. Bestellen met account of zonder account
  4. Leveren op eigen adres of ander adres
  5. Controleer de bestelling

Uitgebreide informatie over het bestelproces

steigerhouten buitenkeuken online bestellen

Steigerhouten meubels

Steigermeubels online bestellen is ecologisch, milieuvriendelijk en daarnaast erg duurzaam. De meubelen gaan ontzettend lang mee en zijn erg onderhoudsvriendelijk. In onze eigen werkplaats werken we alleen met de beste kwaliteit steigerhout. Het voordeel van steigerhout is dat het aan elke omgeving ontzettend veel sfeer geeft. De houten uitstraling zorgt voor een gezellige uitstraling. Steigerhouten meubels passen in elk interieur thuis. Wij maken zowel strakke, moderne meubels als landelijke en klassieke meubels van steigerhout.

Steigermeubels online bestellen bij SteigermeubelsXL

Duurzaam hout

Wij werken met duurzaam hout. Dit houdt in dat er geen bomen gekapt hoeven te worden voor het maken van onze meubels. Al het hout is gerecycled en hierdoor ontzettend goed voor het milieu. Hierdoor is het geliefd materiaal.

Steigermeubels online bestellen

Voordat u steigermeubels online wilt bestellen is het verstandig om het volgende even door te nemen: levering en verzendingretournerenbetaalmethode en garantie.

Alle steigermeubels online bestellen bij SteigermeubelsXL. In onze webshop vindt u een ruim assortiment in: