• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten Tuinbank

Steigerhouten tuinmeubelen zijn populairder dan ooit, Bij Steigermeubelsxl verkopen we onder andere steigerhouten tuinstoelen, steigerhouten tuintafels en steigerhout bartafels. Maar ook voor een steigerhouten tuinbank bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom een steigerhouten tuinbank?

De vraag naar steigerhouten meubels is de laatste jaren enorm gegroeid en dat is niet voor niets.
Natuurlijk zien steigermeubels er erg mooi uit, de robuuste en natuurlijke look die het onbehandelde hout heeft komt in vele tuinen goed tot zijn recht en zorgt vaak voor een gezellig “puur natuur” uiterlijk voor uw tuin of terras. Maar naast het feit dat een steigerhouten tuinbank uw tuin enorm verfraaid heeft steigerhout nog een aantal voordelen. Zo heeft steigerhout bijna geen onderhoud nodig, is het gemakkelijk schoon te maken met water en groene zeep en kan het tegen een stootje. Tevens draagt elke kras of deuk in een steigermeubel alleen maar bij aan de robuuste look van steigerhout.
Ondanks dat uw steigerhouten tuinbank weinig onderhoud nodig heeft raden wij u wel aan om in de “natte maanden” uw tuinbank op latjes te zetten zodat deze niet te veel wordt blootgesteld aan regenwater.


Koop nu een steigerhouten tuinbank.

steigerhouten tuinbank

Steigerhouten tuinbank van duurzaam hout.

Bij Steigermeubelsxl maken we exclusief gebruik van duurzaam steigerhout. Het hout dat we gebruiken heeft een lang leven achter de rug en is, in tegenstelling tot hardhout, niet speciaal gekapt in het Amazone gebied. Door uw steigerhouten tuinbank bij ons te kopen draagt u dus bij aan een beter milieu.

Steigerhouten tuinbank bij steigermeubelsxl.nl

Bij steigermeubelsxl.nl bestelt u gemakkelijk en snel uw steigerhouten tuinbank, tuinstoel of ander steigerhouten meubel. U kunt veilig en eenvoudig afrekenen en in de meeste gevallen bezorgen wij uw meubel binnen 2 tot 4 weken zelf bij u thuis.

 

Steigerhouten loungeset

Ook ideaal: een steigerhouten loungeset voor naast uw steigerhouten tuinbank. Een steigerhouten loungeset is robuust, uniek EN makkelijk te onderhouden. Door het steigerhout is elke loungeset anders. Daarnaast is het steigerhout goed te bewerken. Hierdoor kunnen wij voor u een loungeset op maat maken. ZO krijgt u een unieke steigerhouten loungeset voor een hele schappelijke prijs. Nieuwsgierig naar onze steigerhouten loungesets? 

Bekijk onze steigerhouten loungesets

 

Wat zijn de voordelen van steigerhout?

 

Wij van SteigermeubelsXL zijn speciaal gespecialiseerd in meubelen van steigerhout. Dit komt omdat wij het erg mooi vinden en is het ook nog eens goed voor het milieu. Aangezien steigerhout vaak wordt herbruikt denken wij daarom ook graag mee met de milieuvriendelijkheid van het steigerhout. Tevens is steigerhout op maak maken erg gemakkelijk. Dit komt vanwege onze eigen meubelmakerij. Steigerhout is daarnaast tijdloos, makkelijk in onderhoud en past vrijwel in elk interieur. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. 

 

Waarom SteigermeubelsXL?

Veilig en vertrouwd.
 Snelle Levering
 Showroom 7 dagen per week geopend
 Exclusief gebruik van duurzaam hout
 Beste prijs


Keurmerken.

Certificaat Thuiswinkel Waarborg


 Snelcontact 

Contactformulier