+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee.
Ruime showroom | 7 dagen per week geopend

Steigerhout

Wij hebben een ruim assortiment steigerhouten producten

Grote collectie steigerhout meubelen

Steigerhouten meubels zijn in veel huishoudens niet meer weg te denken uit het interieur. Dagelijks maken wij maatwerk meubels van steigerhout in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van meubelen van steigerhout voor zowel binnen als buiten. De steigerhouten meubels worden gemaakt van duurzaam hout en afgeleverd in hoge kwaliteit.

Steigerhout meubelen

Naast onze vaste collectie steigerhout meubelen bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te dragen. Je ontvangt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Je bent 7 dagen per week welkom in onze winkel, dus kom gerust eens langs en bespreek je ideeën.

Bent u op zoek naar steigerhout tuinmeubelen? Lees hier meer over ons assortiment tuinmeubelen.

Steigerhout assortiment

Ons assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit loungesets, buitenkeukens, kledingkasten en salontafels. Alle producten worden in onze werkplaats op maat gemaakt. U kunt kiezen uit de verschillende modellen uit onze webshop, of wij kunnen iets voor u maken op maat. Zo krijgt u altijd een steigerhouten meubel die voldoet aan uw wensen. Voor inspiratie kunt u eens onze populaire stijgerhout meubels bekijken.

SteigermeubelsXL steigerhout is duurzaam hout

Het steigerhout wat wij dagelijks gebruiken heeft al een lang en werkzaam leven achter de rug. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het tropisch hardhout wat vaak speciaal hiervoor is gekapt.

Homepagina van SteigermeubelsXL | steigerhout

Ons duurzaam steigerhout is gerecycled hout, waardoor u bijdraagt aan een duurzame en groene wereld. Steigerhout van de hoogste kwaliteit.

Bezoek ons of bestel online

We verwelkomen u graag in onze showroom! Deze is 7 dagen per week geopend en toont een groot gedeelte van ons assortiment.

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Onze steigermeubels online bestellen kan natuurlijk ook. Wij bezorgen door heel Nederland en België.