Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout

Wij hebben een ruim assortiment steigerhouten producten

Wat is steigerhout?

Steigerhout is grof gezaagd, ongeschaafd vurenhout dat zoals de naam al zegt wordt gebruikt in de steigerbouw. Steigerhouten planken zijn verkrijgbaar in lengtes tot meer dan 5 meter. De planken zijn ongeveer 20 cm breed en 3 cm dik. Het vurenhout is een zachte houtsoort die heel goed verwerkt kan worden bij het vervaardigen van meubels. Bij SteigermeubelsXL wordt altijd nieuw steigerhout gebruikt. 

Steigerhout is een natuurproduct dat leeft. Zeker als de meubels buiten staan is daarom goed onderhoud noodzakelijk. Ook binnen kan het hout zich anders gaan gedragen door temperatuurwisselingen of de luchtvochtigheid. De kwaliteit van onze steigerhouten planken en onze werkwijze is dusdanig dat we dit tot een minimum beperken. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw steigerhouten meubels na een tijdje ineens gaan kieren of uitzetten. 

Dit type hout is een fantastisch materiaal waar wij met veel plezier mee werken. 

 Meubels van steigerhout kopen?

Grote collectie steigerhout meubelen

Steigerhouten meubels zijn in veel huishoudens niet meer weg te denken uit het interieur. Dagelijks maken wij maatwerk meubels van steigerhout in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van meubelen van steigerhout voor zowel binnen als buiten. De steigerhouten meubels worden gemaakt van duurzaam hout en afgeleverd in hoge kwaliteit.

Steigerhout meubelen

Naast onze vaste collectie van meubelen bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te dragen. Je ontvangt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Je bent 7 dagen per week welkom in onze winkel, dus kom gerust eens langs en bespreek je ideeën.

Bent u op zoek naar steigerhout tuinmeubelen? Lees hier meer over ons assortiment tuinmeubelen.

Steigerhout assortiment

Ons assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit loungesets, buitenkeukens, kledingkasten en salontafels. Alle producten worden in onze werkplaats op maat gemaakt. U kunt kiezen uit de verschillende modellen uit onze webshop, of wij kunnen iets voor u maken op maat. Zo krijgt u altijd een steigerhouten meubel die voldoet aan uw wensen. Voor inspiratie kunt u eens onze populaire stijgerhout meubels bekijken.

SteigermeubelsXL steigerhout is duurzaam hout

Het type hout wat wij dagelijks gebruiken heeft al een lang en werkzaam leven achter de rug. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het tropisch hardhout wat vaak speciaal wordt gekapt.

Een tuinset van steigerhout in een veranda

Ons duurzaam steigerhout is gerecycled hout, waardoor u bijdraagt aan een duurzame en groene wereld. We gebruiken alleen hout van hoogste kwaliteit. 

Bezoek ons of bestel online

We verwelkomen u graag in onze showroom! Deze is 7 dagen per week geopend en toont een groot gedeelte van ons assortiment.

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Onze steigermeubels online bestellen kan natuurlijk ook. Wij bezorgen door heel Nederland en België.