+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
showroom 7 dagen
per week geopend
Op de grens tussen Nederland en Belgiƫ Lommel, bij Valkenswaard
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout

Wij hebben een ruim assortiment steigerhouten producten

Grote collectie steigerhout meubelen

Dagelijks maken wij maatwerk meubels van steigerhout in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van meubelen van steigerhout voor zowel binnen als buiten.

Steigerhout meubelen

Naast onze vaste collectie steigerhout meubelen bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te dragen. Je ontvangt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Je bent 7 dagen per week welkom in onze winkel, dus kom gerust eens langs en bespreek je ideeën.

Bent u op zoek naar steigerhout tuinmeubelen? Lees hier meer over ons assortiment tuinmeubelen.

Steigerhout assortiment

Ons assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit loungesets, buitenkeukens, kledingkasten en salontafels. Alle producten worden in onze werkplaats op maat gemaakt. De steigerhouten meubelen worden vaker dan ooit verkocht. Voor inspiratie kunt u eens onze populaire stijgerhout meubels bekijken.

SteigermeubelsXL steigerhout is duurzaam hout

Het steigerhout wat wij dagelijks gebruiken heeft al een lang en werkzaam leven achter de rug. Dit is tegenstelling tot bijvoorbeeld het tropisch hardhout wat vaak speciaal hiervoor is gekapt.

Steigerhout meubels en producten van SteigermeubelsXL

Ons duurzaam steigerhout is gerecycled hout, waardoor u bijdraagt aan een duurzame en groene wereld. Steigerhout van de hoogste kwaliteit.

Steigerhouten meubels online bestellen