+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Winteractie 2020!
Profiteer nu van 15% korting op loungesets en buitenkeukens!

De mooiste steigerhouten meubels op maat

Wanneer u op zoek bent naar steigerhouten meubels op maat dan bent u bij Steigermeubelsxl aan het juiste adres. Zowel in onze webshop als in onze showroom in Valkenswaard hebben we een ruim assortiment aan steigerhouten meubels maar omdat geen woning of tuin hetzelfde is kunt u bij ons ook terecht voor steigerhouten meubels op maat. In onze eigen meubelmakerij maken wij van uitsluitend de beste kwaliteit steigerhout uw meubel geheel naar uw wensen.

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten?

Gerealiseerde projecten

Of neem voor meer informatie of specifieke vragen contact met ons op.

Soorten steigerhouten meubels op maat

Omdat geen situatie hetzelfde is maken wij naast onze standaard modellen ook steigerhouten meubels op maat. Nagenoeg alles wat u tegen komt in onze showroom of onze webshop kunnen wij volledig op maat naar uw specifieke wensen en eisen maken.

Wij maken bijna alle gewenste steigerhouten meubels op maat en wij werken uitsluitend met duurzaam gerecycled steigerhout. Wij maken onder andere de volgende steigerhouten meubels op maat:

Bekijk ons volledige assortiment in onze webshop.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

U vindt onze showroom precies op de grens van België en Nederland in het plaatsje Lommel.
In onze showroom kunt u verschillende soorten steigerhouten meubels in het echt bekijken, aanraken en uittesten. Ook kunt u uw vragen over een steigerhouten meubel op maat afvuren op één van onze medewerkers, zij vertellen u er graag alles over. Onze showroom is 7 dagen per weeg geopend dus kom gerust langs wanneer u in de buurt bent. Liever eerst even online rondneuzen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

 

 

 

steigerhouten meubels op maat

steigerhouten meubels op maat

SteigermeubelsXL

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Steigermeubels online bestellen