Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

De mooiste steigerhouten meubels op maat

Wanneer u op zoek bent naar steigerhouten meubels op maat dan bent u bij SteigermeubelsXL aan het juiste adres. Zowel in onze webshop als in onze showroom in Valkenswaard hebben we een ruim assortiment aan steigerhouten meubels.

Omdat geen woning of tuin hetzelfde is, kunt u bij ons ook terecht voor steigerhouten meubels op maat. In onze eigen meubelmakerij maken wij van uitsluitend de beste kwaliteit steigerhout uw meubel geheel naar uw wensen.

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten?

Gerealiseerde projecten

Soorten steigerhouten meubels op maat

Omdat geen situatie hetzelfde is maken wij naast onze standaard modellen ook steigerhouten meubels op maat. Nagenoeg alles wat u tegen komt in onze showroom of onze webshop kunnen wij volledig op maat naar uw specifieke wensen en eisen maken.

meubels van steigerhout

Wij maken bijna alle gewenste steigerhouten meubels op maat en wij werken uitsluitend met duurzaam gerecycled steigerhout. Wij maken onder andere de volgende steigerhouten meubels op maat:

Bekijk ons volledige assortiment

Steigerhouten meubels op maat laten maken?

Wilt u graag mooie houten meubels, maar heeft u specifieke wensen of een ongewone hoek waar een meubel in moet passen? Dan kiest u er natuurlijk voor om uw steigerhouten meubels op maat te laten maken. 

Samen met u maken we een goed ontwerp van uw gewenste meubelen. Daarna gaan onze vakmensen in de meubelmakerij voor u aan de slag. Zij weten door hun jarenlange ervaring met steigerhout precies hoe ze uw wensen kunnen realiseren.

Daarvoor gebruiken ze alleen steigerhout van topkwaliteit. Zo heeft u jarenlang plezier van uw steigerhouten meubels op maat. Bovendien kunt u uit verschillende kleuren en behandelingen (finish) kiezen. Sommige behandelingen maken uw meubels ook geschikt voor buiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een buitenkeuken op maat laten maken. 

Alles over onze meubelmakerij

Geef uw badkamer een andere look met steigerhouten meubels op maat 

U bent bijvoorbeeld bezig met het verbouwen van uw badkamer en u zoekt nog een aantal prachtige steigerhouten meubels op maat, om uw badkamer om te toveren tot een moderne en eigentijdse ruimte die voldoet aan al uw wensen.

Kom dan shoppen bij SteigermeubelsXL! Met op maat gemaakte badkamermeubels kunt u uw badkamer helemaal zelf inrichten zoals u dat graag wilt. Daarnaast hebben steigerhouten badkamermeubels een warme en stoere uitstraling.

De meubels passen in vrijwel elke badkamer en de steigerhouten meubels zijn over het algemeen al perfect met elkaar te combineren. Kies uw favoriete steigerhouten meubels bij SteigermeubelsXL en tover uw badkamer om in een tijdloze ruimte met prachtige meubels. 

Wilt u eerst inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom en bewonder allerlei steigerhouten badkamermeubels. 

Hoe maken wij steigerhouten meubels op maat mogelijk?

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het op maat maken van steigerhouten meubels. In onze eigen werkplaats werken de meest ervaren vakmensen elke dag met steigerhout.

Zij toveren keer op keer de meubels om in prachtige meubels, precies in de afmeting die de klant aan ons doorgegeven heeft. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wanneer u een steigerhouten meubel op maat bij ons heeft besteld, dit helemaal naar wens zal zijn en dat uw meubel een prachtige afwerking heeft. 

Een steigerhouten meubel op maat betekent niet alleen dat het meubel de juiste afmeting krijgt, maar ook dat wanneer u graag het meubel behandelt wilt hebben, dit mogelijk is. En dat uiteraard zonder meerprijs! 

Duurzaam hout

In onze meubelmakerij werken wij alleen met duurzaam hout. Dit houdt in dat het steigerhout al een leven heeft gehad voordat wij ermee aan de gang gingen. Maar wij werken natuurlijk niet zonder reden met duurzaam hout.

Want doordat wij in onze eigen werkplaats werken met duurzaam hout, hoeft er geen enkele boom gekapt te worden. Steigerhout is namelijk al gerecycled. En nog een ander voordeel van steigerhout: het past bij elk interieur. Meer weten over steigerhout? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit houtsoort. 

Neem contact met ons op

steigerhouten meubels op maat

steigerhouten meubels op maat

Bezoek onze showroom voor inspiratie

U vindt onze showroom precies op de grens van België en Nederland in het plaatsje Lommel. In onze showroom kunt u verschillende soorten steigerhouten meubels in het echt bekijken, aanraken en uittesten. 

Ook kunt u uw vragen over een steigerhouten meubel op maat afvuren op één van onze medewerkers, zij vertellen u er graag alles over. Onze showroom is 7 dagen per weeg geopend, dus kom gerust langs wanneer u in de buurt bent!

Liever eerst even online rondneuzen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

SteigermeubelsXL

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Steigermeubels online bestellen