+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress?
Neem contact op voor advies of een offerte op maat.

Buitenkeukens

Steigerhouten buitenkeukens

Zodra de zon begint te schijnen verplaatst ons leven zich steeds meer naar buiten. Buiten eten was al favoriet bij veel mensen, maar tegenwoordig bereiden we de maaltijd ook steeds vaker buiten. Speciaal daarom ontwierp ons team diverse buitenkeukens die het mogelijk maken om heerlijk buiten uw maaltijden te bereiden.

U kunt een steigerhouten buitenkeuken bestellen in elke gewenste afmeting. Wij maken de buitenkeuken volledig op maat en dus kunt u de steigerhouten keuken helemaal aanpassen aan de beschikbare ruimte in uw tuin. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij tevens diverse extra's verzorgen zoals een ingebouwde wijnkoeler, wasbak met kraan en uiteraard opbergruimte in de vorm van kastjes en laden. Wat is nu een buitenkeuken van steigerhout zonder ingebouwde barbecue? Ook dat is mogelijk!

De steigerhouten buitenkeuken Ubud is een mooi voorbeeld. Maak de buitenkeuken helemaal af en voeg de top barbecue Boretti Ligorio er bij. Om de buitenkeuken te beschermen, raden wij u aan om een waterdichte beschermhoes er bij te bestellen.

In onze webshop, maar ook in onze winkel vindt u reeds diverse voorbeelden, maar wij bespreken ook graag uw persoonlijke wensen. Zo kunnen we daarna aan de slag voor uw eigen buitenkeuken meubel en deze desgewenst op maat voor u maken.

Steigerhouten buitenkeukens van topkwaliteit

Voor onze steigerhouten buitenkeukens gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit steigerhout. Wij adviseren bovendien een behandeling die wij voor u kunnen aanbrengen. U heeft hierbij keuze uit o.a. white wash, grey wash, always dry of andere tinten. Bij uw bestelling kunt u de behandeling van uw wens aangeven. De buitenkeuken van steigerhout wordt in onze eigen meubelmakerij door ervaren vakmensen vervaardigd.

Kies voor sfeer en luxe in uw tuin met een luxe steigerhouten buitenkeuken van SteigermeubelsXL.

Meer over steigerhouten tuinmeubelen.