+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
showroom 7 dagen
per week geopend
Op de grens tussen Nederland en Belgiƫ Lommel, bij Valkenswaard
Bekijk acties en aanbiedingen op
Facebook SteigermeubelsXL
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout meubels

Ruim assortiment steigerhouten meubels in onze webshop

Grote collectie steigerhout meubels

Dagelijks maken wij maatwerk steigerhout meubels in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van meubelen van steigerhout voor zowel binnen als buiten.

Ons assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit eettafels, TV meubels, salontafels, stoelen, banken, loungesets, (buiten)keukens, (kleding)kasten, dressoirs, bedden en veranda’s. Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt.

Wij bieden verschillende steigerhouten meubels aan, deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Daarnaast hebben wij ook vaak aanbiedingen en bieden we showroommodellen aan met flinke kortingen.

We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en prima kwaliteit. We gebruiken uitsluitend hoogwaardig duurzaam steigerhout en we hebben de beschikking over een professionele werkplaats met prima vakmensen die al jaren met steigerplanken werken.

Hier kunt u terecht of Steigerhout meubels in onze webshop

Steigerhout meubels op maat

We kunnen ook alle steigerhout meubelen op maat maken. Mocht de gewenste afmeting van een bepaald artikel er niet bijstaan, dan zijn afwijkende maten uiteraard ook mogelijk. Lees hier nog meer over steigerhout meubelen.

Steigerhout meubels naar eigen ontwerp?
Ontvang een offerte op maat

Heb je zelf een ontwerp gemaakt en wil je dit ontwerp realiseren naar een steigerhouten meubel? Stuur of geef ons een schets met je ontwerp en wensen, en dan maken wij hiervoor binnen 24 uur een offerte.

Het is ook mogelijk om samen rond de tafel te gaan zitten zodat we samen jouw idee uit kunnen gaan werken. Bijna alles is mogelijk, tegen de scherpste prijs zoals je deze van ons gewend bent.

Heeft een horecazaak of een winkel? Ook dan behoren horeca- en winkelinrichtingen op maat tot de mogelijkheden.

Bezoek de showroom of bestel online jouw steigerhout meubels

We hebben een mooie, grote showroom, gelegen aan de Luikersteenweg 640 te Lommel, België (recht op de grensovergang Valkenswaard-Lommel) waar de N69 (Nederland) overgaat in de N74 (België).

Steigerhout meubels

We zijn 7 dagen per week geopend (door de week van 09.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. De koffie staat klaar!

Ook bestaat de mogelijkheid om online te bestellen via onze webshop!