Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout meubels

Ruim assortiment steigerhouten meubels

Ontdek onze steigerhout meubels voor binnen en buiten

Dagelijks maken wij maatwerk steigerhout meubels in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van meubelen van steigerhout voor zowel binnen als buiten.

Ons assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit eettafels, TV meubels, salontafels, stoelen, banken, loungesets, (buiten)keukens, (kleding)kasten, dressoirs, bedden en veranda’s. Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt.

Wij bieden verschillende steigerhouten meubels aan, deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Daarnaast hebben wij ook vaak aanbiedingen en bieden we showroommodellen aan met flinke kortingen.

We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en prima kwaliteit. We gebruiken uitsluitend hoogwaardig duurzaam steigerhout en we hebben de beschikking over een professionele werkplaats met prima vakmensen die al jaren met steigerplanken werken.

Steigerhout meubels in onze webshop

Steigerhout meubels op maat

We kunnen ook alle steigerhout meubelen op maat maken. Mocht de gewenste afmeting van een bepaald artikel er niet bijstaan, dan zijn afwijkende maten uiteraard ook mogelijk. Lees hier meer over steigerhout meubelen.

Wat voor steigerhouten meubels hebben wij?

Wij noemden hierboven al een aantal mogelijkheden voor luxe steigerhouten meubels die u bij ons kunt kopen. Maar wij hebben per categorie nog een heel uitgebreid en gespecificeerd aanbod aan steigerhouten meubels.

Voor de Living hebben wij bijvoorbeeld keuze uit verschillende eettafels, een ruim aanbod aan zitmeubilair, keukens, boekenkasten en nog veel meer. U kunt ook voor een tuininterieur bij ons terecht.

Wij bieden verschillende loungesets aan (Waarvan we deze wel heel mooi vinden), maar ook eettafels voor buiten, ligbedden en bartafels. Voor de tuin geldt hetzelfde als voor de woonkamer: wij hebben waar u naar op zoek bent. 

Bathing and sleeping

Ook voor de bad- en slaapkamer hebben wij mooie steigerhouten meubels in ons assortiment. U denkt misschien dat een steigerhouten badkamermeubel slecht tegen vocht kan, maar niets is minder waar.

Door de beits die wij op onze badkamermeubels gebruiken krijgt uw meubel, naast een mooie grey- of whitewash look, ook een vochtwerende laag. Hierdoor blijven uw meubels kwalitatief goed en ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Ook voor uw slaapkamer hebben wij verschillende steigerhouten oplossingen.

Heeft u er altijd van gedroomd in een robuust houten bed te slapen? Deze droom wordt werkelijkheid met de bedden van Steigermeubels XL. Daarnaast kun u mooie nachtkastjes uitkiezen die goed bij uw steigerhouten slaapmeubel passen. Zo wordt uw slaapkamer één stijlvol geheel.

Steigerhout meubels naar eigen ontwerp?
Ontvang een offerte op maat

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt en wilt u dit ontwerp realiseren naar een steigerhouten meubel? Stuur of geef ons een schets met het ontwerp en uw wensen, en dan maken wij hiervoor binnen 24 uur een offerte.

Het is ook mogelijk om samen rond de tafel te gaan zitten zodat we samen uw idee uit kunnen gaan werken. Bijna alles is mogelijk, tegen de scherpste prijs zoals u deze van ons gewend bent.

Heeft u een horecazaak of een winkel? Ook dan behoren horeca- en winkelinrichtingen op maat tot de mogelijkheden.

Bezoek Steigerhout XL in Lommel

We hebben een mooie, grote showroom, gelegen aan de Luikersteenweg 640 te Lommel, België (recht op de grensovergang Valkenswaard-Lommel) waar de N69 (Nederland) overgaat in de N74 (België). 

Een enorm grote showroom waar ons helemaal assortiment in te zien is. Wij waarschuwen u alvast voor hoe groot het is. U kijkt uw ogen hier uit!

Bij ons in Lommel zijn de artikelen nog mooier dan in onze webshop. Bekijk van dichtbij en raak het steigerhout zelf aan. De kwaliteit straalt er vanaf en dit is ook te voelen. Wij nodigen u graag uit om een dag langs te komen.

Er is parkeerplek genoeg als u met de auto komt. Wij hebben alvast de koffie, thee of iets anders voor u klaar staan. Bij deze heten wij u alvast welkom!

Steigerhout meubels

We zijn 7 dagen per week geopend (door de week van 09.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. We nodigen u graag uit om ons assortiment te komen bekijken.

Ook bestaat de mogelijkheid om online te bestellen via onze webshop!