Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten meubels Knokke

Bent u op zoek naar Steigerhouten meubels in de omgeving van Knokke? Dan kunt u terecht bij SteigermeubelsXL. Hier vindt u prachtige meubels van gebruikt steigerhout. Meubels van uitstekende kwaliteit, met geweldige designs en met een sfeervolle uitstraling.

Route naar steigermeubels

Steigerhouten meubels Knokke

SteigermeubelsXL biedt een ruim assortiment steigerhouten meubels voor particulieren en bedrijven in de omgeving Knokke. Het assortiment bestaat zowel uit binnen- als buitenmeubels. Van banken tot bedden en kasten tot accessoires, bij SteigermeubelsXL kunnen we u helpen bij alles wat u zoekt. Kunt u het niet vinden bij ons in de webshop? Dan kunnen we uw steigerhout meubelen naar wens maken in onze eigen meubelmakerij. Meer over steigerhout maatwerk leest u hier.

Onze steigerhouten eettafels

Ons ruime aanbod industriële eettafels, eettafels met eikenblad en eettafels van steigerhout zijn gemaakt van de beste materialen en geven een gezellige sfeer aan uw eethoek. Aan al onze tafels kunt u heerlijk zitten en ze zijn perfect te combineren met onze prachtige en comfortabele eetkamerstoelen.

Industriële eettafels

De industriële eettafels hebben een stoere en sfeervolle uitstraling. Het tafelblad is gemaakt van hout en het stalen onderstel van zwart gepoedercoated staal. Tijdens het uitzoeken van uw favoriete industriële eettafel, houdt u er dan rekening mee dat gepoedercoated staal niet zal gaan roesten, en onbehandeld staal wel. Industriële eettafels gemaakt van gepoedercoated staal blijven dus zowel binnen als buiten in goede staat.

Eettafels met eiken tafelblad

Door de neutrale uitstraling van deze schitterende eettafel met eiken tafelblad, past deze tafel in elke huiskamer. Ook hierbij heeft u weer de keuze of u het stalen onderstel behandeld of onbehandeld wilt, heeft u de keuze uit diverse gepoedercoate kleuren en zijn de eettafels in meerdere afmetingen te verkrijgen.

Eettafels gemaakt van gerecycled hout

De eettafels van steigerhout zijn allemaal gemaakt van gerecycled hout. Hierdoor brengt SteigermeubelsXL een bijdrage aan het milieu en maakt u ook nog eens een groene en duurzame keuze. De steigerhouten eettafels zijn te verkrijgen in meerdere afmetingen en ook hier kunt u kies voor een behandeld of onbehandeld. SteigermeubelsXL, de meubelwinkel van Lommel en omgeving!

Onze webshop

Bij SteigermeubelsXL kunt u in onze webshop ons assortiment vinden. Hier kunt u al onze steigerhouten meubels voor Knokke gemakkelijk bestellen. In heel Nederland en België kunnen we uw steigerhouten meubel thuis laten leveren. De meubels zijn standaard gemonteerd, maar kunnen ook in losse delen geleverd worden. Alles over de bestelprocedure, levering en bezorging vindt u bij onze klantenservice.

Online bestellen

steigerhouten meubels knokke

Eigen meubelmakerij

In onze eigen meubelmakerij kunnen we uw wensen vlekkeloos vertalen in een ontwerp op maat. Wilt u dus uw steigerhouten meubels graag bestellen in een andere maat of met andere elementen? Laat het ons gerust weten, dan zorgen wij ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Wij gebruiken altijd steigerhout van topkwaliteit en dit ziet u dus ook terug in onze steigerhouten meubels. In onze meubelmakerij wordt naast het op maat maken van meubels, ook alles twee keer geschuurd, zonder meerprijs! Kies voor de gewenste behandeling en geniet optimaal van uw steigerhouten meubel op maat. Omdat al het steigerhout dat wij gebruiken duurzaam hout is, hoeft er geen enkele boom gekapt te worden, want steigerhout is al gerecycled. Steigerhout past bij elk interieur en gaat jarenlang mee. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! 

Bekijk ook eens steigerhout TV meubelsteigerhouten tuinbankje en steigerhouten buitenkeuken.

Kom langs bij SteigermeubelsXL

In onze showroom in Lommel kunt u alle steigerhouten meubels bekijken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Bij SteigermeubelsXL werken we alleen met duurzaam steigerhout van uitstekende kwaliteit. Wanneer u kiest voor steigerhout, maakt u een milieubewuste keuze. Daarnaast geeft steigerhout een ontzettend sfeervolle uitstraling aan de omgeving, zowel binnen als buiten.

Voordelen van steigerhout

  • Steigerhout is erg duurzaam en zeer verantwoord
  • Geeft een sfeervolle en stoere uitstraling
  • Vele mogelijkheden in het bewerken
  • Uitstekende kwaliteit
  • Ontzettend veelzijdig en past bij elk interieur

Plan een afspraak voor meubeladvies op maat