Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten tuinbank

Bij steigerhouten Tuinmeubelen denkt u wellicht niet meteen aan steigerhout. Toch is steigerhout goed geschikt voor tuinmeubels. Wanneer u op zoek bent naar een mooie steigerhouten tuinbank of andere tuinmeubels kunt u goed bij SteigermeubelsXL terecht.

Tuinmeubels van steigerhout

De steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL kunnen zowel voor binnen als buiten worden gebruikt. Wanneer de meubels voor buiten zijn, komt er een extra beschermlaag overheen. Hierdoor blijven de steigerhouten tuinmeubels lang mooi. Bij SteigermeubelsXL werken ervaren medewerkers die veel ervaring hebben met het vervaardigen van tuinmeubelen van steigerhout.

Steigerhout in de tuin

De tuin is vaak een verlenging van de woning. Wanneer het lekker weer is, verhuizen we massaal naar de tuin. Hier kunnen we heerlijk ontspannen en gezellig borrelen of eten met vrienden. Het is dan ook belangrijk dat de tuin gezellig en sfeervol is. Steigerhout brengt deze sfeer aan de tuin. Door het gebruikte hout, ziet steigerhout er altijd sfeervol uit en geeft het een unieke uitstraling.

Steigerhouten tuinbank

Tegenwoordig zien we steeds vaker steigerhouten tuinmeubelen. Dit komt doordat steigerhout prachtig materiaal voor buiten is. Daarnaast is het ontzettend duurzaam en milieubewust. Veel steigerhouten loungesets en Loungebank worden tegenwoordig van steigerhout gemaakt. Ook zien we veel steigerhouten tuinbanken. Veel mensen hebben een tuinbank in de voortuin staan om van het uitzicht te genieten of om er iets op te zitten. Daarnaast staat ook in de achtertuin vaak een tuinbank. Een steigerhouten tuinbank is dan ook erg sfeervol, maar ook praktisch. Ook gebruiken mensen tegenwoordig een tuinbankje als decoratie. Het ziet er leuk uit, is sfeervol en het kan ook nog is gebruikt worden.

Tuinbank op maat

In onze online meubelwinkel kunt u een steigerhouten tuinbank uitkiezen. Kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt en wilt u net iets anders? U kunt bij SteigermeubelsXL een steigerhouten tuinbank op maat laten maken. In onze eigen meubelmakerij zorgen we ervoor dat de tuinbank precies de afmetingen, design en ontwerp heeft dat u wilt. Meer over steigermeubels op maat.

Assortiment steigerhouten tuinbanken

steigerhouten tuinbank

Kom langs of bestel online

Bij SteigermeubelsXL bent u altijd welkom in onze meubelzaak in Lommel. Wij zijn gevestigd op de grens van Nederland en België. Onze steigermeubels online bestellen kan ook! Wij bezorgen door heel Nederland en België.

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl