Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout Slaapkamer Meubels

De slaapkamer is een plek waar u zich op uw gemak moet voelen en volledig tot rust moet kunnen komen. Gaat u de slaapkamer opnieuw inrichten? Bij SteigermeubelsXL vindt u een complete set aan steigerhout slaapkamer meubels. Deze meubels zorgen voor een gezellige, ontspannen en fijne sfeer in uw slaapkamer!

Slapen in het bed van uw dromen

Wanneer u denkt aan de slaapkamer van uw dromen, heeft u vast een heerlijk bed in gedachte. Bij SteigermeubelsXL vinden we een lekker bed met een mooi design erg belangrijk. Daarom vindt u bij ons een groot assortiment aan bedden. Verschillende bedden in verschillende designs, afmetingen en kleuren. Van een romantisch hemelbed tot aan een modern bed vindt u in ons assortiment. Een prachtig nieuw steigerhout bed kunt u combineren met steigerhouten nachtkasjes en kledingkasten. Hierdoor krijgt u een complete nieuwe inrichting voor uw slaapkamer dat goed bij elkaar past. Met een inrichting dat mooi samen past, creëert u rust, sfeer en ontspanning in uw slaapkamer.

Steigerhout slaapkamer meubels op maat

Steigerhouten meubels staan bekend als sfeervol en praktisch. De steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL worden met de hand gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Dit houdt in dat er ontzettend veel mogelijkheden voor u zijn. Wilt u een andere kleur, een speciale afmeting of een bijzonder ontwerp? Wij kunnen alle steigerhout slaapkamer meubels voor u maken. Vaak krijgen wij bijvoorbeeld de vraag voor een speciale afmeting van een bed of bijpassende nachtkastjes. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om wieltjes onder de nachtkasjes te plaatsen of hoeveel laatjes het nachtkasje dient te hebben. Bij SteigermeubelsXL maken we deze alle steigerhout slaapkamer meubels helemaal naar uw wens. Lees meer over steigermeubels op maat.

Bekijk al onze steigerhout slaapkamer meubels

steigerhout slaapkamer meubels

Kom langs bij SteigermeubelsXL

Bij SteigermeubelsXL kunt u terecht voor duurzame steigerhout slaapkamer meubels van uitstekende kwaliteit. Wij werken met duurzaam hout dat goed wordt gecontroleerd op de kwaliteit. In onze eigen meubelmakerij werken ervaren medewerkers die een passie hebben voor hout en meubels. Onze medewerkers kunnen bijna alles voor uw verwezenlijken en werken elke dag aan de mooiste steigerhout meubels in ons assortiment. In onze vestiging in Lommel, op de grens van België en Nederland, verwelkomen wij u graag. Hier kunnen we u adviseren en helpen met het alle mogelijkheden voor steigerhout slaapkamer meubels.

Wij zijn elke dag geopend! Bekijk onze openingstijden!

Luikersteenweg 640, 
3920 Lommel, 
België

Bekijk onze steigerhouten meubelen online