• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten meubels voor België

geplaatst: 07-02-2018

Steigerhouten meubels veroveren België. Als wij de balans van 2017 opmaken mogen we wel concluderen dat steigerhouten meubels in België hard aan populariteit winnen. En dat vinden we natuurlijk ook niet zo gek, want steigerhout is duurzaam, sfeervol en past overal in huis en tuin. 

Het assortiment van SteigermeubelsXL is de afgelopen jaren dan ook fors uitgebreid met veel nieuwe meubels. Van tuinmeubels en loungebanken zijn wij uitgegroeid tot een complete interieurzaak met meubels voor woonkamer, eetkamer, slaapkamer en badkamer. Uiteraard zijn we hierbij de tuinmeubels ook niet vergeten en voegen we nog regelmatig nieuwe modellen aan de collectie toe. 

Het voordeel van SteigermeubelsXL is dat wij alles op maat maken. Heeft u dus bijzondere afmetingen nodig, dan is dit bij SteigermeubelsXL geen enkel probleem. Wij maken alle meubels met de hand in onze eigen meubelmakerij en kunnen dus altijd rekening houden met uw wensen. Ook verzorgen wij complete projectinrinchtingen van bijvoorbeeld winkels, restaurants en zelfs van een hotel waar in alle slaapkamers een steigerhouten bed van ons te vinden is. 

Onze Belgische klanten zitten over heel Vlaanderen verspreid. Vanaf de Belgische kust met plaatsen als Knokke en Gent tot grote steden als Brussel en Antwerpen, overal hebben wij al steigerhouten meubels mogen leveren. Bent u ook op zoek naar mooie steigerhouten meubels voor België, dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoekje aan onze showroom in Lommel (7 dagen per week geopend), maar ook online kunt u ons assortiment uitgebreid bekijken.

Nieuws overzicht