Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Lounge

LOUNGEBANKEN, LOUNGESETS EN MEER...

Ziet u zichzelf al zitten op een mooie loungebank in de tuin? Wilt u een nieuwe loungeset kopen? Ontdek dan het volledige buitenaanbod van SteigermeubelsXL. In Nederland, België en Duitsland leveren wij in onze eigen meubelfabriek gemaakte loungebanken. Voor al onze loungesets wordt duurzaam steigerhout gebruikt.

Voor ieder wat wils

Een comfortabele loungebank in de tuin is een echte aanwinst waar u zeker veel plezier van zult beleven. SteigermeubelsXL maakt zo'n mooie houten loungebank mogelijk voor iedereen. Omdat we veel verschillende modellen hebben, is er een steigerhouten loungeset voor elk budget en elke grootte van de tuin. Van een luxe loungestoel tot een complete lounge, bijvoorbeeld in een U-vorm, u vindt zeker wat u zoekt. U kunt ook uw eigen loungeset samenstellen door bijvoorbeeld een fijne stoel of 2-zits met een grote 3-zits bank te combineren. Natuurlijk hebben we ook bijpassende accessoires om de loungeset compleet te maken.

Liever op maat gemaakt?

Vindt u hierboven niet wat u zoekt en heeft u bepaalde wenden? Of heeft uw favoriete product niet het juiste formaat? Wat uw reden ook is, bij ons kunt u altijd kiezen voor een op maat gemaakte lounge. Hoe dat precies werkt?

Allereerst vertelt u ons wat uw wensen zijn. Aan de hand daarvan maken wij een schets van uw meubel(s). Vervolgens gaan onze vakmensen in de meubelmakerij voor u aan de slag. Doordat we uw meubel zelf ontwerpen én in eigen productie hebben, weten we zeker dat uw wensen zullen uitkomen. Onze werknemers hebben namelijk jarenlange ervaring met meubels maken, werken met steigerhout en ook met meubels op maat. 

Duurzame loungeset

Onze loungesets, loungebanken en schommelstoel worden allemaal van duurzaam hout gemaakt. We gebruiken namelijk steigerhout. Dat heeft al een leven gehad voordat het bij ons aankwam. Door er meubels van te maken, geven we het een tweede leven en dat is erg duurzaam. Een bijkomend voordeel hiervan is dat voor uw meubels geen bomen gekapt hoeven te worden. Ook daardoor is de keuze voor steigerhout goed voor het milieu! 

Uw duurzame loungeset is niet alleen duurzaam vanwege het gerecycelde hout, maar ook omdat steigerhout erg lang meegaat. Zo kunt u jarenlang van uw lounge bank of lounge set genieten. Uiteraard worden uw meubels alleen met hoge kwaliteit steigerhout gemaakt.

Lees meer over duurzaamheid

Nieuwe loungeset kopen

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Lommel. Hier kunt u de loungesets in alle rust bekijken en als u speciale wensen heeft voor maatwerk, kunnen we die bespreken. Maar u kunt ons complete assortiment ook online vinden en u kunt de steigerhouten loungesets eenvoudig online bestellen. Wij leveren de meubels graag in overleg met u bij u thuis af.

Andere steigerhouten tuinmeubelen die u misschien aanspreken: