• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten meubelen Brabant

Bent u op zoek naar steigerhouten meubelen in Brabant voor een nieuw interieur of heeft u een voorliefde voor robuuste meubelen? Bij SteigermeubelsXL hebben we een groot assortiment aan hoge kwaliteit steigerhouten meubelen. Van loungebanken tot eettafels.

Van toonbanken tot een gehele winkelinrichting. Met onze eigen meubelmakerij maken we alle steigerhouten meubelen op maat zodat deze helemaal aan uw wensen zal voldoen. Geef uw woning een extra dimensie en bestel steigerhouten meubelen bij SteigermeubelsXL!

Bekijk hier ons assortiment 

Route naar onze meubelwink met steigerhout

Kwalitatieve steigerhouten meubelen in Brabant

SteigermeubelsXL is gespecialiseerd in het maken van meubelen van gebruikt steigerhout. Deze kunnen eventueel ook op maat worden gemaakt. In onze meubelmakerij brengen we u ontwerp tot leven. Zo is bij ons alles bespreekbaar.

Doe een vrijblijvende offerte en misschien staat er binnenkort wel een uniek design bij uzelf in huis!

Steigerhouten meubelen in Brabant

We hebben meubelen voor zowel buiten- als binnen. Het assortiment is al zeer uitgebreid, maar regelmatig worden er nieuwe meubels toegevoegd.

In onze professionele werkplaats worden de meubelen gemaakt van de hoogste kwaliteit en met oog voor detail. Wacht niet langer en bestel uw steigerhouten meubelen in Brabant!

Bekijk onze producten

Schitterende steigerhouten eettafels

Met de eettafels van SteigermeubelsXL wordt elke maaltijd een feestmaal. Kies voor een steigerhouten eettafel met kruispoten, een kloostertafel type, of juist een extra grote vierkante tafel die ideaal is voor elk terras! Combineer de tafel met bijpassend zitmeubilair om het plaatje compleet te maken.

Op onze website ziet u verschillende lijnen waar de meubels perfect op elkaar aansluiten. Welke tafel u ook kiest, u zult er jarenlang profijt van hebben.

Wilt u nog langer profijt hebben van uw eettafel? Kies bijvoorbeeld dan voor een beits. Wil je de originele kleur van uw eettafel behouden? Geen probleem, want dan hebben we een 'always dry' behandeling. 

Met deze onzichtbare coating zorgt u ervoor dat uw nieuwe eettafel geen vocht opneemt. Het water blijft door deze behandeling gewoon op uw tafel liggen in plaats van dat het in de tafel trekt.

Eettafels van steigerhout

Creëer een fijne leefplek in uw tuin

Zit u ook graag in het zonnetje? En bent u op zoek naar kwalitatieve steigerhouten meubelen in Brabant die uw wensen helemaal aanvullen? Bij SteigermeubelsXL hebben wij veel verschillende soorten steigerhouten meubels in ons assortiment.

Wij nemen de steigerhouten loungesets en steigerhouten buitenkeukens als voorbeeld. Deze 2 populaire producten zijn absolute pronkstukken in uw tuin. Door het aanschaffen van een van deze meubels creëert u een fijne leefplek, maar dan buiten. Dat is toch het perfecte plaatje?

Wilt u dus Lekker genieten van het heerlijke warme weer op een comfortabele loungebank? Bestel uw favoriete meubel bij SteigermeubelsXL en creëer een sfeervolle plek in uw tuin. 

Bezoek onze showroom!

Bent u benieuwd hoe de steigerhouten meubelen er in het echt uit zien? Bezoek onze showroom in Lommel om een indruk te krijgen van de meubelen, de afwerking, de behandelingen en kleuren.

Graag geven we u ook graag advies over de mogelijkheden voor uw situatie en ruimte tot u helemaal tevreden bent. Bij onze showroom zijn er ook verschillende loungesets uitgesteld die u kunt uitproberen. U zult versteld staan hoe comfortabel ze zitten!

Bezoek onze showroom

We leveren meubelen in heel Brabant

We leveren onze steigerhouten meubelen door heel Brabant. Hierdoor maakt het niet uit waar u woont. Of u nu onze steigerhouten meubelen in Breda of steigerhout in Eindhoven geleverd wilt hebben? Wij zorgen ervoor dat u het op tijd krijgt. 

We zijn namelijk niet afhankelijke van andere bezorgdiensten. Het verzenden en leveren van onze meubelen hebben wij in eigen hand. Het inpakken en versturen van onze meubels doen wij allemaal zelf. Hierdoor kunnen wij ook maatwerk leveren.

Heeft u liever dat uw steigerhouten meubels in Tilburg op een maandag geleverd worden? Of heeft u liever dat wij bij u in de avond of in de ochtend op de stoep staan? Dat bepaalt u. 

Bij het afronden van uw bestelling kunt u noteren op welke dag en welk tijdstip u het liefste uw houten meubelen geleverd wilt hebben. Wij houden hier rekening mee. Alles is bij ons in overleg mogelijk. 

Steigerhouten meubelen op maat

Inspiratie nodig?

Heeft u interesse in het aanschaffen van steigerhouten meubelen in Brabant, maar weet u nog niet precies wat u zoekt? Bekijk dan ons fotoalbum met vele projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Recepties, winkelinrichtingen, horeca, badkamers, bloemisten en nog veel meer! Voor vragen en advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en leveren advies op maat. 

Contact opnemen

SteigermeubelsXL:
Precies op de grensovergang Valkenswaard (NL) – Lommel (BE)