+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhouten meubelen Brabant

Bent u op zoek naar een nieuw interieur, of heeft u een voorliefde voor robuuste steigerhouten meubelen? Bij SteigermeubelsXL hebben we een groot assortiment aan hoge kwaliteit steigerhouten meubelen. Van loungebanken tot eettafels. Van Toonbanken tot een gehele winkelinrichting. Met onze eigen meubelmakerij maken we alle steigerhouten meubelen op maat zodat deze helemaal aan uw wensen zal voldoen. Geef uw woning een extra dimensie en bestel steigerhouten meubelen bij SteigermeubelsXL!

Kwalitatieve steigerhouten meubelen in Brabant

SteigermeubelsXL is gespecialiseerd in het maken van meubelen van gebruikt steigerhout. Deze kunnen eventueel op maat worden gemaakt! We hebben meubelen voor zowel buiten- als binnen. Het assortiment is al zeer uitgebreid, maar regelmatig worden er nieuwe meubels toegevoegd. In onze professionele werkplaats worden de meubelen gemaakt van de hoogste kwaliteit en met oog voor detail. Wacht niet langer en bestel uw steigerhouten meubelen in Brabant!

Bekijk onze producten

Steigerhouten eettafels

Met de eettafels van SteigermeubelsXL wordt elke maaltijd een feestmaal. Kies voor een steigerhouten eettafel met kruispoten, een kloostertafel type, of juist een extra grote vierkante tafel die ideaal is voor elk terras! Combineer de tafel met bijpassend zitmeubilair om het plaatje compleet te maken. Op onze website ziet u verschillende lijnen waar de meubels perfect op elkaar aansluiten. Welke tafel u ook kiest, u zult er jarenlang profijt van hebben.

Eettafels van steigerhout

Creëer een fijne leefplek in uw tuin

Zit u ook graag in het zonnetje? En bent u op zoek naar kwalitatieve steigerhouten meubels die uw wensen helemaal aanvullen? Bij SteigermeubelsXL hebben wij veel verschillende soorten steigerhouten meubels in ons assortiment. Wij nemen de steigerhouten loungesets en steigerhouten buitenkeukens als voorbeeld. Deze 2 populaire producten zijn absolute pronkstukken in uw tuin. Door het aanschaffen van een van deze meubels creëert u een fijne leefplek, maar dan buiten. Dat is toch het perfecte plaatje? Wilt u dus Lekker genieten van het heerlijke warme weer op een comfortabele loungebank? Bestel uw favoriete meubel bij SteigermeubelsXL en creëer een sfeervolle plek in uw tuin. 

 

 

Steigerhouten meubelen Brabant

Bezoek onze showroom!

Bent u benieuwd hoe de steigerhouten meubelen er in het echt uit zien? Bezoek onze showroom in Lommel om een indruk te krijgen van de meubelen, de afwerking, de behandelingen en kleuren. Graag geven we u ook graag advies over de mogelijkheden voor uw situatie en ruimte tot u helemaal tevreden bent. Bij onze showroom zijn er ook verschillende loungesets uitgesteld die u kunt uitproberen. U zult versteld staan hoe comfortabel ze zitten!

Bezoek onze showroom

Inspiratie nodig?

Heeft u interesse in het aanschaffen van steigerhouten meubelen in Brabant, maar weet u nog niet precies wat u zoekt? Bekijk dan ons fotalbum met vele projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Recepties, winkelinrichtingen, horeca, badkamers, bloemisten en nog veel meer! Voor vragen en advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en leveren advies op maat. 

Contact opnemen