Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten keuken

Een steigerhouten keuken  past al snel bij uw interieur. De warme en sfeervolle stijl van steigerhout past goed bij een moderne en strakke woonstijl, maar ook bijvoorbeeld bij een landelijke of industriële woonstijl. Bent u nog op zoek naar een nieuwe steigerhouten keuken? Dan bent u bij SteigermeubelsXL aan het juiste adres.

Steigerhouten keuken, bij SteigermeubelsXL enorm veel keus

Dat komt omdat u bij steigermeubelsXL een keuken volledig op maat kan laten maken. Van het inbouwen van een ingebouwde wijnkoeler tot een wasbaak met kraan, we maken uw keuken zoals u het graag wilt en kijken verder dan de standaard steigerhouten keukens.

Kom langs of neem contact op voor persoonlijk advies. Samen zorgen we voor een prachtige op maat gemaakte steigerhouten keuken. De steigerhouten keuken die u hieronder ziet is een maatwerk keuken. Er is er echt zoveel mogelijk, dat uw droomkeuken ongetwijfeld gerealiseerd wordt.

Meer informatie

Binnen of buiten?

Voor de keuken in uw woning is steigerhout een prachtig materiaal. Maar wat dacht u van een steigerhouten keuken in uw tuin? Met ons ruime assortiment aan buitenkeukens vind u al snel een keuken die bij uw tuin past. Ook zijn er verschillende extra's toe te voegen aan een buitenkeuken zoals een wasbak of wijnkoeler. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Sfeervol en praktisch

Steigerhout is een robuuste en sfeervolle houtsoort. Het hout is goed te gebruiken voor een keuken omdat het goed tegen een stootje kan. Door de verschillende behandelingen kan het goed tegen vocht en omdat wij het hout dubbel schuren heeft de keuken een mooie en luxe uitstraling. Zo heeft u jarenlang plezier van uw keuken!

Steigerhouten keuken van SteigermeubelsXL

Keuken van steigerhout bestellen

Maatwerk steigerhouten keuken

Steigerhouten keuken op maat

Heeft u een specifieke wens voor een steigerhout keuken op maat? Laat ons dan zeker weten welke afmeting uw steigerhouten keuken moet krijgen. Bent u benieuwd naar hoe een op maat gemaakte steigerhouten keuken eruit komt te zien? Bekijk hier een keuken die wij volledig op maat hebben gemaakt. 

Bestel online of bezoek ons

We verwelkomen u graag in onze showroom! Deze is 7 dagen per week geopend en toont een groot gedeelte van ons assortiment. Adres:

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Onze steigermeubels online bestellen kan natuurlijk ook. Wij bezorgen door heel Nederland en België.

 

Contact