+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Winteractie 2020!
Profiteer nu van 15% korting op loungesets en buitenkeukens!

Steigerhouten keuken

Kies uw stijl

Een steigerhouten keuken past al snel bij uw interieur. De warme en sfeervolle stijl van steigerhout past goed bij een moderne en strakke woonstijl, maar ook bijvoorbeeld bij een landelijke of industriële woonstijl. Bent u nog op zoek naar een nieuwe steigerhouten keuken? Dan bent u bij SteigermeubelsXL aan het juiste adres.

Sfeervol en praktisch

Steigerhout is een robuuste en sfeervolle houtsoort. Het hout is goed te gebruiken voor een keuken omdat het goed tegen een stootje kan. Door de verschillende behandelingen kan het goed tegen vocht en omdat wij het hout dubbel schuren heeft de steigerhouten keuken een mooie en luxe uitstraling. Zo heeft u jarenlang plezier van uw keuken!

Steigerhouten keuken

Binnen of buiten?

Voor de keuken in uw woning is steigerhout een prachtig materiaal. Maar wat dacht u van een steigerhouten keuken in uw tuin? Met ons ruime assortiment aan buitenkeukens vind u al snel een keuken die bij uw tuin past. Ook zijn er verschillende extra's toe te voegen aan een buitenkeuken zoals een wasbak of wijnkoeler. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Vindt u geen meubel die aan de juiste wensen voldoet? In onze meubelmakerij maken wij voor u een steigerhouten meubel op maat zodat deze altijd past in de gewenste ruimte. Bekijk hier een keuken die wij volledig op maat hebben gemaakt. 

Bestel online of bezoek ons

We verwelkomen u graag in onze showroom! Deze is 7 dagen per week geopend en toont een groot gedeelte van ons assortiment. Adres:

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Onze steigermeubels online bestellen kan natuurlijk ook. Wij bezorgen door heel Nederland en België.

Contact