• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Modern interieur

2023-03-21

Het is weer tijd om ons interieur onder handen te nemen en een nieuwe uitstraling te geven. Maar waar moet je beginnen? Als u op zoek bent naar een stijlvolle en trendy uitstraling voor uw interieur, dan is het moderne interieur de perfecte keuze.

Bij een modern interieur draait het allemaal om het creëren van een strakke, minimalistische uitstraling met een eigentijdse twist. En steigerhouten meubels zijn hierbij de perfecte aanvulling!

Inspireer uzelf

Steigerhout combineren met een modern interieur

Bij SteigermeubelsXL in Lommel weten ze alles van steigerhouten meubels en de vele voordelen die ze bieden voor een landelijk, industrieel en modern interieur. Of u nu op zoek bent naar een stoere eettafel, een stijlvolle bank of een robuuste salontafel, we hebben het allemaal!

Bij het creëren van een modern interieur draait het allemaal om het gebruik van natuurlijke materialen, eenvoudige, strakke lijnen en een neutraal kleurenpalet. Steigerhouten meubels passen perfect bij deze stijl.

Door hun natuurlijke en rustieke uitstraling voegen ze warmte en gezelligheid toe aan uw moderne interieur, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse, industriële uitstraling hebben die perfect past bij het moderne interieur.

We weten precies hoe we deze eigentijdse uitstraling kunnen combineren met de warmte en gezelligheid van steigerhouten meubels. Of u nu op zoek bent naar een robuuste tafel voor in de eetkamer of een comfortabele bank voor in de woonkamer, we hebben de perfecte oplossing op maat voor u!

Voordelen van steigerhout

Een van de voordelen van steigerhouten meubels is dat ze duurzaam zijn. Steigerhout wordt gemaakt van gerecyclede planken die eerder werden gebruikt in de bouw. Hierdoor wordt er geen nieuw hout gekapt en draagt u dus bij aan een beter milieu.

We maken bovendien alleen gebruik gemaakt van duurzaam geproduceerd hout, afkomstig van verantwoord beheerde bossen. Zo weet u zeker dat uw steigerhouten meubels niet alleen mooi zijn, maar ook een verantwoorde keuze zijn voor het milieu.

Bovendien bieden we als bedrijf nog veel meer voordelen. Zo kunt u altijd rekenen op persoonlijk advies en begeleiding bij het ontwerpen van uw ideale interieur.

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting of alleen een paar nieuwe meubelstukken, het team van SteigermeubelsXL staat voor u klaar met professioneel advies en oplossingen op maat.

Ook besteden wij veel aandacht aan de afwerking van de moderne meubels. Zo worden uw moderne meubels zorgvuldig geschuurd en behandeld met een beschermende laag, zodat ze lang mooi blijven en goed beschermd zijn tegen vuil en vlekken.

Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw nieuwe steigerhouten meubels en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen of slijtage.

De perfecte match: steigerhout en modern design

Steigerhouten meubels passen bij een modern interieur vanwege hun natuurlijke uitstraling en minimalistische ontwerp.

Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout is een belangrijk aspect van modern design en steigerhout biedt een rustieke en organische uitstraling die goed past bij de moderne esthetiek.

Bovendien zijn steigerhouten meubels vaak ontworpen met eenvoudige lijnen en vormen, die passen bij de minimalistische benadering van modern design.

Het gebruik van neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart in combinatie met het steigerhout zorgt voor een rustgevende en evenwichtige sfeer in de ruimte.

Ten slotte biedt steigerhout een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor meubels, wat goed past bij de groeiende vraag naar duurzame en verantwoorde interieurontwerpen in de moderne tijd.

Moderne meubels op maat

Bij ons worden bovendien alle moderne meubels met de hand gemaakt, wat zorgt voor een uniek en authentiek karakter. Geen enkel meubelstuk is hetzelfde en dat maakt uw interieur extra bijzonder en persoonlijk.

Bovendien kunt bij bons ook terecht voor maatwerk. Zo kunt u uw steigerhouten meubels helemaal aanpassen aan uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een langer tafelblad, een modern Tv-meubel of een extra plank in de kast? Geen probleem, wij maken het allemaal voor u op maat. 

Waarom kiezen voor steigerhouten meubelen?

Steigerhouten meubelen zijn een geweldige keuze voor een modern interieur vanwege hun natuurlijke en minimalistische uitstraling. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, past goed bij de moderne esthetiek, die zich richt op eenvoud en rust.

  1. Steigerhout heeft een rustieke en organische uitstraling die zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de moderne ruimte.
  2. Bovendien zijn onze moderne meubels ontworpen met strakke lijnen en vormen, die passen bij de minimalistische benadering van modern interieur. Het gebruik van neutrale kleuren, zoals grijs, wit en zwart, in combinatie met het steigerhout zorgt voor een rustgevende en evenwichtige sfeer in de ruimte.
  3. Steigerhouten meubelen zijn ook een duurzame keuze voor het interieurontwerp, omdat het hout afkomstig is van oude steigers en dus hergebruikt wordt. Dit past goed bij de groeiende vraag naar duurzame en verantwoorde moderne interieurontwerpen in de huidige tijd.
  4. Tot slot bieden onze meubelen veel mogelijkheden voor het creëren van een persoonlijke en unieke inrichting, wat aansluit bij een modern interieur.

Het hout kan in verschillende afwerkingen worden gebruikt, van ruw en onbewerkt tot glad en gelakt, waardoor er veel variatie mogelijk is in het uiterlijk van de meubelen.

Haal de natuur in huis: waarom steigerhout perfect is voor een modern interieur

Op zoek naar een manier om een warme en organische sfeer in u moderne interieur te creëren? Overweeg steigerhouten meubelen als een stijlvolle en duurzame optie voor uw moderne interieur.

Kortom, steigerhout is dé perfecte keuze voor een modern interieur, vanwege de natuurlijke uitstraling en het minimalistische ontwerp. Door te kiezen voor steigerhouten meubelen, voegt u niet alleen warmte en gezelligheid toe aan uw moderne interieur, maar tegelijkertijd maakt u ook een duurzame keuze. 

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van steigerhouten meubelen voor uw bijtijdse interieur? Bekijk dan ons assortiment op onze website en creëer een uniek en persoonlijk interieur met onderstaande prachtige meubelen.

Bekijk hier meubelen voor een modern interieur