• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Bedden

Steigerhout bed

Op zoek naar een goed eenpersoons steigerhouten bed waarin u elke ochtend heerlijk wakker kan worden of een tweepersoonsbed of een twijfelaar? Van een romantisch hemelbed naar een modern bed op wieltjes. Onze steigerhouten bedden kunnen naar uw eigen smaak aangepast worden en worden op maat voor u vervaardigd in onze eigen meubelwerkplaats.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij bijvoorbeeld opberglades voor onder het bed maken of een extra logeerbed. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld een achterwand maken en ook voor de kinderslaapkamer maken wij erg leuke bedden.

Ruim in tweepersoonsbed van steigerhout

Een steigerhouten tweepersoonsbed waarin u ruim kunt liggen? Bij SteigermeubelsXL bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse bedden op voorraad waar u uit kunt kiezen. In onze showroom in Lommel kunt u deze prachtige bedden met eigen ogen aanschouwen. Heeft u nog meerdere wensen dan helpen wij u hier uiteraard ook graag mee!

Een bed op maat

Een steigerhouten bed nodig van 140x200, 160x210 of 180x220? Of liever een kleiner formaat, zoals een eenpersoons? Bij ons is alles mogelijk want wij kunnen ieder bed op maat maken en aan u leveren. SteigermeubelsXL zorgt ervoor dat u een schitterend bed krijgt, wat volledig ingericht is naar uw wens.

Complete slaapkamerinrichtingen van steigerhout

Wilt u niet alleen het bed, maar ook nachtkastjes of een kast van steigerhout? Geen probleem bij SteigermeubelsXL. Wij maken uw complete slaapkamerinrichting van steigerhout in dezelfde stijl zodat u een gezellige en warme sfeer in uw slaapkamer heeft.

Een behandeling voor uw steigerhouten bed

Om de levensduur van het steigerhouten bed te verlengen, raden wij aan om uw steigerhouten bed door ons te laten behandelen. Hierdoor zullen vuiligheden en water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt. Daarnaast zorgt een behandeling er ook voor dat uw steigerhouten bed net een wat ander tintje krijgt. U heeft keus uit maar liefst 8 verschillende behandelingen!