Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Eettafels

Eettafels voor buiten

Bent u op zoek naar een mooie eettafel voor buiten? Van een zeer goede kwaliteit steigerhout? Alle soorten en maten tuinmeubelen vindt u bij SteigermeubelsXL. We hebben een uitgebreid assortiment met diverse eettafels voor binnen- en buitengebruik. 

U vindt veel mooie eettafels van steigerhout voor buiten bij SteigermeubelsXL. Onze eettafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zowel in de lengte als de breedte.

Uw droomtafel gevonden, maar uw gewenste afmeting staat er niet tussen? Dan is er geen reden voor paniek, want in onze eigen meubelmakerij zagen we iedere eettafel op maat. Dien uw offerte in met daarin het artikelnummer en de gewenste afmeting en we gaan voor u direct aan de slag.

Buiten eettafel

De eettafels voor in de tuin kunt u goed combineren met tuinstoelen of bijvoorbeeld een steigerhouten tuinbank. Onze eettafels voor buiten zijn ook verkrijgbaar met diverse behandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een White Wash, Grey Wash of matte lak.

Wist u bijvoorbeeld dat onze eettafel Bali momenteel één van onze populaire modellen is? Deze prachtige eettafel voor buiten is van steigerhout en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken.

Geniet van een lekkere barbecue met vrienden aan deze stoere buiten eettafel. Wat dacht u van een heerlijke lunch in de zomer met de hele familie aan de tuintafel van steigerhout?

Gezellige picknicktafels

Houdt u ervan om gezellig te picknicken en wellicht lekker met de (klein)kinderen te eten aan een picknicktafel? Dan is de picknicktafel Celebes of de picknicktafel Seram wellicht echt iets voor u. Zo geniet u gezellig met uw kind aan een steigerhouten picknicktafel.

Onze picknicktafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen met verschillende behandelingen worden geleverd. De picknicktafels worden gemaakt van dikke en gebruikte steigerbalken van 5 centimeter dik. 

Industriële tafels

Steeds meer zien we industriële meubels terugkomen in onze tuin of buiten op het terras, veranda of onder de overkapping. Bij SteigermeubelsXL maken wij ook mooie industriële eettafels.

Deze meubels hebben een combinatie van steigerhout en een stalen onderstel. Ga dus voor een modern industrieel karakter in uw tuin! Op zoek naar een eettafel set voor buiten of een eettafel met stoelen voor buiten?

We verkopen losse items, maar ook complete sets. Tover uw tuin om tot een waar paradijs met onze steigerhouten eettafels voor buiten.

Een eettafel voor buiten op maat nodig? Neem dan hier contact met ons op