+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Gemaakt in onze eigen werkplaats

Eettafels

Eettafels voor buiten

Bent u op zoek naar een mooie en kwalitatief goede steigerhouten eettafel voor buiten? Alle soorten en maten tuinmeubelen vindt u bij SteigermeubelsXL, ook prachtige eettafels!  U vindt veel mooie eettafels van steigerhout voor buiten bij SteigermeubelsXL. Wij maken uw eettafel op maat. Onze eettafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zowel in de lengte als de breedte. De eettafels voor in de tuin kunt u goed combineren met tuinstoelen of bijvoorbeeld een steigerhouten tuinbank.

Onze eettafels van steigerhout zijn ook verkrijgbaar met diverse behandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een White Wash, Grey Wash of matte lak.

Wist u bijvoorbeeld dat onze eettafel Bali verkrijgbaar is vanaf € 285,- en momenteel één van onze populaire modellen is.

Picknicktafels

Houdt u ervan om gezellig te picknicken en wellicht lekker met de (klein)kinderen te eten aan een picknicktafel? Dan is de picknicktafel Celebes of de picknicktafel Seram wellicht echt iets voor u.

Onze picknicktafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen met diverse behandelingen worden geleverd. De picknicktafels worden gemaakt van dikke en gebruikte steigerbalken van 5 centimeter dik.