• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Horeca inrichting

Horeca inrichten? Als het gaat om horeca inrichting zijn er anno 2023 tal van mogelijkheden, u komt als horeca uitbater niet meer weg met plastic tafeltjes en klapstoeltjes. Uw gast verwacht bij u binnen te komen en zich meteen thuis te voelen. Steigerhouten elementen geven uw horeca zaak dat warme en gastvrije gevoel. Inrichting voor horeca vindt u bij SteigermeubelsXL, zowel online als in onze showroom. 

Nieuwe horeca inrichting

De horeca is ontzettend in beweging de laatste jaren, waar men voorheen een vast concept kon draaien moet de moderne horeca ondernemer vandaag de dag constant ontwikkelen en vernieuwen. Niet alleen uw menukaart maar ook uw horeca inrichting moet met de tijd meegaan, het is immers de eerste indruk die uw gasten van uw horecazaak opdoen.

Buitenkeuken horeca

Steigerhouten horeca inrichting

Steigerhout is de laatste jaren een veel gekozen materiaal voor horeca inrichting. Het mooie van steigerhout is dat het met veel andere soorten materialen goed te combineren valt en dat het tegen een stootje kan. Verder heeft steigerhout weinig onderhoud nodig en geeft elke kras of deuk alleen maar meer karakter aan het meubel.

Bekijk inrichtingen voor horeca

Uw horeca inrichting bij Steigermeubels XL

Bij steigermeubels XL in Lommel en Valkenswaard hebben we al vele jaren ervaring in het maken van horeca inrichting van steigerhout. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken van steigerhout. Wij maken alles zelf in onze eigen meubelmakerij en wij werken exclusief met duurzaam steigerhout.

horeca inrichting

Wij maken voor de horeca onder andere:

Alles wat u aan horeca inrichting wenst kunnen wij op maat voor u maken. Tevens bezorgen wij de meubels gewoon bij u op de zaak.

Horeca inrichting op maat

Horeca inrichting op maat mogelijk! Informeer nu vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

Informeer nu