Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

 • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
 • Vakwerk door ervaren meubelmakers
 • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
 • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Horeca inrichting

Horeca inrichten? Als het gaat om horeca inrichting zijn er anno 2023 tal van mogelijkheden, u komt als horeca-eigenaar iet meer weg met plastic tafeltjes en klapstoeltjes. Uw gast verwacht bij u binnen te komen en zich meteen thuis te voelen.

Steigerhouten meubelen en accessoires geven uw horeca zaak dat warme en gastvrije gevoel. Inrichting voor horeca vindt u bij SteigermeubelsXL, zowel online als in onze showroom. 

Nieuwe horeca inrichting

De horeca is ontzettend in beweging de laatste jaren, waar men voorheen een vast concept kon draaien moet de moderne horeca ondernemer vandaag de dag constant ontwikkelen en vernieuwen. Niet alleen uw menukaart maar ook uw horeca inrichting moet met de tijd meegaan, het is immers de eerste indruk die uw gasten van uw horecazaak opdoen.

Buitenkeuken horeca

Steigerhouten horeca inrichting

Steigerhout is de laatste jaren een veel gekozen materiaal voor horeca inrichting. Het mooie van steigerhout is dat het met veel andere soorten materialen goed te combineren valt en dat het tegen een stootje kan. Verder heeft steigerhout weinig onderhoud nodig en geeft elke kras of deuk alleen maar meer karakter aan het meubel. En lunchen, borrelen of dineren in een sfeervol restaurant is zeker een pluspunt. Wat dat betreft zorgt steigerhout voor dé beleving waar de bezoeker naar op zoek is.

Bekijk inrichtingen voor horeca

Waarom steigerhout gebruiken in horeca?

Maar wat zijn nog meer voordelen van horeca-inrichring van steigerhout? Heel veel! We vertellen het graag. 

 • Natuurlijke uitstraling: een bezoeker van een café, bar of restaurant houdt van sfeer en uitstraling. En precies om die redenen wordt steigerhout vaak gebruikt in de horeca. Het brengt de warmte van hout in de ruimte, waardoor gasten zich vaak meteen op hun gemak voelen. En dat is wat u als eigenaar van een café, bar of restaurant natuurlijk graag wilt.
 • Maatwerk: elke ruimte is anders. Zo ook in uw café, bar of restaurant. Daarom kunnen de steigerhouten meubelen en accessoires op maat worden gemaakt om perfect in de ruimte te passen. Hierdoor kan de inrichting volledig worden afgestemd op de stijl van de bar, het café of restaurant.
 • Onderhoudsvriendelijk: schoonmaken van het restaurant, het dient iedere dag te gebeuren. Want naast de uitstraling van steigerhout is een schoon restaurant ook waardoor een bezoek als prettig wordt ervaren. En daarom is steigerhout een goede materiaalkeuze voor horeca. Af en toe schoonmaken en het hout beschermen tegen vocht en vlekken is meestal voldoende om de inrichting er jarenlang goed uit te laten zien.
 • Meerdere behandelingen: bij SteigermeubelsXL kunt u steigerhouten meubelen en accessoires laten behandelen, bijvoorbeeld met een grey wash, dark grey wash, cement wash of matte lak. Steigehouten meubelen of accessoires laten behandelen is echt een toevoeging, want hierdoor wordt er nog meer sfeer gecreëerd en krijgt een ruimte iets extra's. Wij raden dit zeker aan. 

Bekijk alle horeca-inrichring

Uw horeca inrichting bij Steigermeubels XL

Bij SteigermeubelsXL in Lommel en Valkenswaard hebben we al vele jaren ervaring in het maken van horeca inrichting van steigerhout. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken van steigerhout. Wij maken alles zelf in onze eigen meubelmakerij en wij werken exclusief met duurzaam steigerhout.

horeca inrichting

Wij maken voor de horeca onder andere:

Alles wat u aan horeca inrichting wenst kunnen wij op maat voor u maken. Tevens bezorgen wij de meubels gewoon bij u op de zaak.

Horeca inrichting op maat

Horeca inrichting op maat mogelijk! Informeer nu vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

Informeer nu

VOORDELEN STEIGERMEUBELSXL

 1. Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
 2. Vakwerk door ervaren meubelmakers
 3. Snelle levering
 4. Tweemaal gepolijst zonder extra kosten
 5. Goede service en garantie