Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten meubels Gelderland

Steigerhouten meubels Gelderland

Bij SteigermeubelsXL heeft u een diverse keuze uit steigerhouten meubels. Komt u toevallig niet uit de omgeving van Lommel? Geen enkel Probleem! U kunt namelijk al onze steigerhouten meubels in onze webshop bekijken. Hierdoor kunt u ook vanuit Gelderland een prachtige steigerhouten meubel kopen.

Steigerhout is tegenwoordig erg populair. Doordat het al gerecycled hout is, hoeft er geen enkele boom voor gekapt te worden. Tevens past steigerhout in vrijwel elk interieur. 

Bekijk ons assortiment

Een divers assortiment 

Wellicht is het u al opgevallen. SteigermeubelsXL biedt veel steigerhouten meubels aan in diverse maten. Bent u op zoek naar een moderne keuken, badkamermeubel, eettafel, loungebank of bijvoorbeeld een Tv-meubel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden vrijwel alle steigerhouten meubels aan, is het op maat laten maken geen enkel probleem en kunt u zelfs diverse behandelingen kiezen bij uw steigerhouten meubels.

Naast de talloze steigerhouten meubels hebben wij ook een grote collectie aan polyester dieren en andere woonaccessoires. De polyester dieren zijn erg leuk om op uw vensterbank, tafel of zelfs in de tuin te zetten. Bij deze producten heeft u net als de steigerhouten meubels de keuze uit verschillende maten. Van een schaap op ware grootte tot aan een kleine pinguïn.

Onze industriële lampen zijn erg mooi, combineert goed met industriële eettafel en zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, rood en gemêleerd met verschillende kleuren. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Steigerhouten meubels Gelderland

Overal zijn onze steigerhouten meubels in Gelderland te verkrijgen

Onze steigerhouten meubels in Gelderland zijn overal verkrijgbaar. Bent u op zoek naar steigerhouten meubels in Arnhem of naar steigerhouten meubels in Nijmegen? We leveren en verzenden onze creaties overal heen. Of u nu in Arnhem woont of een klein dorpje ernaast, zoals Duiven of Oosterbeek? Onze koeriers rijden onze meubelen door heel Nederland. Steigerhout in Friesland nodig? Ook hier rijden wij heen. Wij leveren de meubelen op nette manier af. 

Doordat wij zelf onze meubelstukken bij u thuis afleveren kunnen wij u ook meer maatwerk aanbieden. Er komen geen externe koeriers aan te pas. Hierdoor zijn wij flexibeler en kunnen wij u meer maatwerk aanbieden, zoals al eerder benoemd.

Bent u op bepaalde dagen niet thuis of heeft u liever dat uw nieuwe steigerhouten meubelstuk in de ochtend wordt geleverd of juist in de avond? Dit is van tevoren met ons af te spreken. Of u nu steigerhouten meubels in Apeldoorn nodig heeft of in Ede? We leveren het op u gewenste tijdstip en datum af. 

De showroom van SteigermeubelsXL

Onze winkel is 7 dagen per week geopend en u bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen. Op ruim anderhalf uur rijden vanaf Gelderland bent u bij onze showroom in Lommel (België). Hier vindt u een groot gedeelte van ons assortiment zoals badkamermeubels, keukens, kasten en is er zelfs een aparte ruimte met waar talloze steigerhouten bedden worden getoond. 

Route naar onze winkel