+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhouten meubels Gelderland

Steigerhouten meubels Gelderland

Bij SteigermeubelsXL heeft u een diverse keuze uit steigerhouten meubels. Komt u toevallig niet uit de omgeving van Lommel? Geen enkel Probleem! U kunt namelijk al onze steigerhouten meubels in onze webshop bekijken. Hierdoor kunt u ook vanuit Gelderland een prachtige steigerhouten meubel kopen. Steigerhout is tegenwoordig erg populair. Doordat het al gerecycled hout is, hoeft er geen enkele boom voor gekapt te worden. Tevens past steigerhout in vrijwel elk interieur. 

Onze steigerhouten meubels

Wellicht is het u al opgevallen. SteigermeubelsXL biedt veel steigerhouten meubels aan in diverse maten. Bent u op zoek naar een moderne keuken, badkamermeubel, eettafel, loungebank of bijvoorbeeld een Tv-meubel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden vrijwel alle steigerhouten meubels aan, is het op maat laten maken geen enkel probleem en kunt u zelfs diverse behandelingen kiezen bij uw steigerhouten meubels.

Bekijk ons assortiment

Naast de talloze steigerhouten meubels hebben wij ook een grote collectie aan polyester dieren en andere woonaccessoires. De polyester dieren zijn erg leuk om op uw vensterbank, tafel of zelfs in de tuin te zetten. Bij deze producten heeft u net als de steigerhouten meubels de keuze uit verschillende maten. Van een schaap op ware grootte tot aan een kleine pinguïn. Onze industriële lampen zijn erg mooi, combineert goed met industriële eettafel en zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, rood en gemêleerd met verschillende kleuren. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Steigerhouten meubels Gelderland

De showroom van SteigermeubelsXL

Onze winkel is 7 dagen per week geopend en u bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen. Op ruim anderhalf uur rijden vanaf Gelderland bent u bij onze showroom in Lommel (België). Hier vindt u een groot gedeelte van ons assortiment zoals badkamermeubels, keukens, kasten en is er zelfs een aparte ruimte met waar talloze steigerhouten bedden worden getoond.