• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten Meubelen Kortrijk

Sfeervolle meubels voor binnen en buiten

Wist u dat alle steigerhouten meubelen van SteigermeubelsXL zonder extra kosten dubbel worden geschuurd. Dit betekent een veel mooiere afwerking tegen dezelfde prijs. Bovendien kunt u allerlei behandelingen kiezen om de meubels helemaal in uw eigen stijl te laten maken. 

Projectinrichting met steigerhout

In Kortrijk bevinden zich veel hotels, restaurants en andere horeca, maar ook winkels en kantoorpanden. Heeft u voor de inrichting van uw project al eens gedacht aan steigerhouten meubels? Betaalbaar, sfeervol en van hoge kwaliteit zijn belangrijke eigenschappen waarom regelmatig wordt gekozen voor meubels van steigerhout bij projectinrichtingen. Zo hebben wij reeds hotels mogen voorzien van een complete inrichting, maar ook toonbanken voor winkels en andere winkelinrichtingen zijn door ons gerealiseerd. Aangezien wij over onze eigen werkplaats beschikken kunnen wij altijd maatwerk realiseren en daarbij elke projectinrichting op maat in Kortrijk en omgeving verzorgen.

Lees meer over projectinrichting

Steigerhouten Meubelen Kortrijk

Onze showroom wordt regelmatig door mensen uit Kortrijk bezocht, maar ook uit omliggende plaatsen als Gent, Roeselare, Waregem, Moeskroen en Ieper. Bestelt u de meubelen bij ons, dan bezorgen we deze graag bij u op locatie. 

Winkelinrichting steigerhout

Steigerhout op maat gemaakt 

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en kunnen dus ook uw meubelstuk op maat maken en bezorgen. De steigerhouten meubels zijn gemaakt van topkwaliteit steigerhout en gaat jaren mee. Aangezien het hout jarenlang meegaat, heeft u er lang plezier van en hoeft u niet om de haverklap een nieuw meubelstuk aan te schaffen. De steigerhouten meubels worden gemaakt in onze meubelmakerij. De vakmensen die met uw meubel aan de slag gaan, zijn niet zomaar vakmensen. Ze zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels.

Woont of werkt u in Kortrijk in West-Vlaanderen en zoekt u een meubelwinkel voor steigerhouten meubelen? Kom dan eens langs bij SteigermeubelsXL. U bent 24 uur per dag welkom op onze online webshop, maar natuurlijk kunt u onze meubelen ook bekijken in onze showroom in Lommel. Ook hier hanteren wij ruime openingstijden en kunt u dagelijks langs komen.

Steigerhouten loungeset Kortrijk

Steigerhouten meubels voor binnen en buiten

In ons assortiment vindt u de mooiste meubels voor binnen en buiten. De steigerhouten loungebanken zijn bijvoorbeeld populair voor buiten in de tuin in Kortrijk, maar ook binnenshuis heeft u veel mogelijkheden met steigerhouten meubels. Wat dacht u bijvoorbeeld van een steigerhouten bed of badkamermeubel? Maar er is meer... de woontrend van dit moment zijn toch wel de industriële meubels. Ook deze vindt u dan ook volop bij SteigermeubelsXL. Wij hebben een prachtige lijn ontwikkeld waarbij we steigerhout en staal combineren. Maar ook hebben we de industriële eettafels met een stalen onderstel. Mogelijkheden genoeg en wij verrassen u heel graag met de mooie kwaliteit meubels.

Top 5 Steigerhouten Meubels

  1. Steigerhouten Loungebanken
  2. Steigerhouten Eettafels
  3. Steigerhouten Buitenkeukens
  4. Steigerhouten Bedden
  5. Steigerhouten Badkamermeubels