+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels

2018-09-28

Steigerhouten eettafels zijn ontzettend populair in de eetkamer. De steigerhouten eettafels geven een gezellige sfeer en passen in ieder interieur thuis. Bij SteigermeubelsXL hebben we een groot assortiment aan eettafels in diverse stijlen en met veel mogelijkheden. Zo kunt u verschillende kanten op met de kleur, de afmeting en het onderstel. Wilt u graag een sfeervolle steigerhouten eettafel? Laat u inspireren met onze top 5 meest populaire steigerhouten tafels en industriële eettafels.

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels 5

5. Unieke tafel Samosir

In het assortiment van SteigermeubelsXL vindt u veel verschillende stijlen terug in eettafels. Een trendy stijl voor in de eetkamer is het stoere industriële interieur. Industriële meubelen staan prachtig in de moderne woning. De unieke tafel Samosir is dan ook ontzettend populair. Dit komt door de “hairpin” onderstel die de eettafel een bijzondere uitstraling geeft. Daarnaast is de combinatie van onbehandeld staal en steigerhout zowel stoer als stijlvol. Uw eetkamer maakt u helemaal af met een bijpassend bankje met stalen onderstel.

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels 4

4. Gezellige ronde tafel Gili

Nergens eet u zo gezellig met gezelschap als aan een ronde eettafel. Hier kunt u iedereen aankijken en zo ontstaan de meest aangename gesprekken. Veel mensen vinden een ronde eettafel dan ook erg prettig. Bij Steigermeubels hoort de ronde tafel Gili ook zeker in de top 5 meest populaire steigerhouten tafels. Het stalen onderstel zorgt voor een stoer karakter, terwijl het steigerhouten ronde blad erg sfeervol is.

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels 3

3. Prachtige tafel Bintan

Een tafel die werkelijk in ieder interieur thuis past, is de tafel Bintan. Deze degelijke tafel is prachtig afgewerkt. De tafel Bintan heeft schuin geplaatste poten waardoor de tafel direct een leuke uitstraling heeft. Bij SteigermeubelsXL vindt u ook bijpassende eetkamerbanken waarmee u de eetkamer helemaal compleet maakt. Voor zowel binnen als buiten is deze eettafel ontzettend populair.

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels 2

2. Stoere tafel Buru

Zoals hierboven genoemd past de steigerhouten tafel Bintan in ieder interieur. De populariteit van deze tafel hebben wij gecombineerd met de trendy industriële interieurstijl. De eettafel Buru is een stoere industriële eettafel met een steigerhouten blad en een stalen onderstel. De poten van de tafel zijn schuin geplaatst voor een speels en uniek effect. Het onderstel is van zwart gepoedercoated staal, en kan zowel buiten als binnen worden geplaatst. Deze industriële eettafel is ontzettend populair door het toegankelijke model en de vele mogelijkheden. Bij deze eettafel past ook een bijpassende bank met stalen onderstel.

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels 1

1. Populaire tafel Bali

In onze top 5 meest populaire steigerhouten tafels staat de tafel Bali op de eerste plek. Deze steigerhouten eettafel is een verrijking voor ieder terras of interieur. Dit model is redelijk standaard, maar hierdoor ook erg populair. Dit zorgt ervoor dat de eettafel in iedere eetkamer past. Daarnaast is de tafel Bali erg sfeervol en voorzien van een zeer gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding.

Ontdek onze top 5 meest populaire steigerhouten tafels in onze webshop of kom eens langs in onze showroom in Lommel. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw gezellige eetkamer en vertellen we u graag meer over al onze mogelijkheden!

Industriële eettafels of steigerhouten eettafels