Nu 15% korting op alle loungebanken en buitenkeukens!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels

2018-09-28

Steigerhouten tafels zijn ontzettend populair in de eetkamer. De steigerhouten eettafels geven een gezellige sfeer en passen in ieder interieur thuis. Bij SteigermeubelsXL hebben we een groot assortiment aan eettafels in diverse stijlen en met veel mogelijkheden.

Zo kunt u verschillende kanten op met de kleur, de afmeting en het onderstel. Wilt u graag een sfeervolle steigerhouten eettafel? Laat u inspireren met onze top 5 meest populaire steigerhouten tafels en industriële eettafels.

Tip: iedere steigerhouten tafel is op maat te maken bij SteigermeubelsXL. Een andere kleur, groter blad of wilt u de tafel al behandeld thuis geleverd hebben? We zijn u tot dienst!

Tafel Samosir

5. Een bijzondere steigerhouten tafel: Samosir

In het assortiment van SteigermeubelsXL vindt u veel verschillende stijlen terug in onze steigerhouten tafels. Een trendy stijl voor in de eetkamer is het stoere industriële interieur. Industriële meubelen staan prachtig in de moderne woning. De unieke tafel Samosir is dan ook ontzettend populair.

Dit komt door het “hairpin” onderstel die de eettafel een bijzondere uitstraling geeft. Daarnaast is de combinatie van onbehandeld staal en steigerhout zowel stoer als stijlvol. Uw eetkamer maakt u helemaal af met een bijpassend bankje met stalen onderstel. Combineer het met leuke planten en groen en creëer een natuurlijke ruimte. Een mooie tafel!

Het stoere en lichte blad in combinatie met het stalen onderstel zorgt voor een industrieel, maar tegelijkertijd ook voor een open karakter. Een multifunctionele steigerhouten tafel!

Op plek nummer 4 de steigerhouten tafel Gili

4. Een gezellige ronde tafel van steigerhout: Chicago

Nergens eet u zo gezellig met gezelschap als aan deze gezellige ronde tafel van steigerhout. Hier kunt u iedereen aankijken en zo ontstaan de leukste gesprekken. Veel mensen vinden een ronde eettafel dan ook erg prettig.

Daarom staat bij Steigermeubels de ronde tafel Chicago ook zeker in de top 5 meest populaire steigerhouten tafels. Het stalen onderstel zorgt voor een stoer karakter, terwijl het steigerhouten ronde blad erg sfeervol is.

Deze ronde tafel van steigerhout is verkrijgbaar in verschillende maten. Van een doorsnee van 120 cm helemaal tot en met 200 cm. 

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels 3

3. Prachtige tafel Bintan

Een tafel die werkelijk in ieder interieur thuis past, is de tafel Bintan. Deze degelijke tafel is prachtig afgewerkt. Deze steigerhouten tafel heeft schuin geplaatste poten, waardoor de tafel direct een leuke uitstraling heeft. Bij SteigermeubelsXL vindt u ook bijpassende eetkamerbanken waarmee u de eetkamer helemaal compleet maakt.

Voor zowel binnen als buiten is deze eettafel ontzettend populair. Bent u fan van de Scandinavische look? Dan past deze tafel zeker in uw woning. Het model Bintan heeft een Oosterse look. Deze tafel doet u denken aan Bali en andere exotische gebieden. Een prachtige tafel voor zowel binnen als buiten. 

Populaire stalen steigerhouten tafel: Buru

2. Stoere tafel Buru

Zoals hierboven genoemd past de steigerhouten tafel Buru in ieders interieur. De populariteit van deze tafel hebben we gecombineerd met de trendy industriële interieurstijl. De eettafel Buru is een stoere industriële eettafel met een steigerhouten blad en stalen onderstel.

De poten van de tafel zijn schuin geplaatst voor een speels en uniek effect. Het onderstel is van zwart gepoedercoate staal, en kan zowel buiten als binnen worden geplaatst.

Deze industriële eettafel is ontzettend populair door het toegankelijke model en de vele mogelijkheden. Bij deze eettafel past ook een bijpassende bank met stalen onderstel. Een stoere tafel, maar dankzij de lichte kleur blend deze steigerhouten tafel goed met meerdere woningstijlen.

Top 5 meest populaire steigerhouten tafels 1

1. Van al onze steigerhouten tafels is dit de populairste: tafel Bali!

In onze top 5 meest populaire steigerhouten tafels staat de tafel Bali op de eerste plek. Deze steigerhouten eettafel is een verrijking voor ieder terras of interieur. Dit model is redelijk standaard, maar hierdoor ook erg populair.

De tafel is puur gemaakt van steigerhout. Hierdoor onderscheid dit model zich ten opzichte van andere modellen met zwarte stalen onderstellen. Dit zorgt ervoor dat deze eettafel in ieder zijn eetkamer past.

Daarnaast is de tafel Bali erg sfeervol en voorzien van een zeer gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding. Een neutraal model die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Het maakt niet uit welke stijl u kiest, want deze tafel is overal te plaatsen. Een schitterend model, met een goede prijs-kwaliteitverhouding én populair!

Ontdek meer steigerhouten tafels

Ontdek onze top 5 meest populaire steigerhouten tafels in onze webshop of kom eens langs in onze showroom in Lommel. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw gezellige eetkamer en vertellen we u graag meer over al onze mogelijkheden!

Industriële eettafels of steigerhouten eettafels