+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Gemaakt in onze eigen werkplaats

Industriële Tafels

Industriële Tafels

Industriële meubels zijn uniek en tijdloos. Ze geven een robuuste uitstraling aan elke woning. De steigerhouten planken van goede kwaliteit vormen het tafelblad. Het onderstel wordt gemaakt van zwart gepoedercoated staal. Dit staal zorgt voor het stoere karakter en is voor zowel binnen als voor buiten te gebruiken. Wanneer u een tafel zoekt voor binnen, kunt u ook kiezen voor onbehandeld staal. Wanneer u dit echter buiten plaatst zal get gaan roesten. 

Heeft u onze steigerhouten tafel Padar al gezien? Deze tafel heeft een vierkant tafelblad gemaakt van mooie steigerhouten planken. Het onderstel is gemaakt van staal. Doordat het tafelblad vierkant is, valt de tafel meteen op in uw woning. Een vierkante tafel is dan ook erg trendy en kan een erg leuke sfeer aan tafel veroorzaken.

Maatwerk industriële tafels

Zit te industriële tafel die u zoekt niet tussen ons assortiment? Geen zorgen. Wij kunnen de tafels helemaal aanpassen aan uw smaak. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren in het maken van steigerhouten tafels op maat. Wij leveren goed kwalitatief maatwerk af.