Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Welk hout is perfect voor bedrijfsinterieur?

2023-08-24

Bij het (opnieuw) inrichten van uw kantoor- of bedrijfsruimte staat u voor veel keuzes: Welke sfeer moet moet het kantoor krijgen? Welke kleuren wil ik toepassen en misschien nog het belangrijkste: Hoeveel moet ik er voor uitgeven?

Veelzijdigheid van steigerhout

Met steigerhouten meubels kunt u alle kanten op. De veelzijdigheid van steigerhout is namelijk erg groot. Begin bijvoorbeeld met de diversiteit aan soorten meubels. Van steigerhout kunnen wij bij SteigermeubelsXL alles maken. Bent u een kantoorruimte aan het inrichten? Wat dacht u van een steigerhouten bureau? Wilt u nog wat groen aan het kantoor toevoegen voor een natuurlijkere sfeer? Wij hebben robuuste plantenbakken van elk formaat! 

Verantwoorde keuze

Tegenwoordig is de duurzaamheid van elk product erg belangrijk geworden. Gelukkig is steigerhout erg duurzaam, het is erg robuust en kan daarom tegen een stootje of jarenlang dagelijks gebruik. Zo is het ook direct milieuvriendelijk, zoals de naam al zegt wordt het oude hout van steigers hergebruikt. Zo hoeven er geen bomen gekapt te worden voor uw bedrijfsinterieur. Wanneer u voor steigerhout kiest, kiest u direct duurzaam. Dat is toch top? 

Na werktijd

Steigerhout is niet alleen geschikt voor een bureau, tafel of toonbank. Het is ook erg handig voor de bedrijfsborrels op de vrijdag middag. Zo is onze steigerhouten bar met led-verlichting een must-have voor bedrijven die echt van gezelligheid houden. Want geef nu toe, na een werkweek is het heerlijk om even af te sluiten met een borreltje aan je eigen bedrijfsbar of lounge.

Alles over steigerhouten kantoorinrichting

Op maat

Heeft u speciale wensen of ideeën voor uw bedrijf en kunt u die niet op onze website vinden? Geen zorgen! Wij van SteigermeubelsXL denken met u mee en kunnen ook bestellingen op maat maken! Twijfel niet en neem direct contact op voor een afspraak in onze showroom.

10x inspiratie voor bedrijfsinrichting