Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Kantoorinrichting

Een goed ontworpen kantoorruimte is essentieel voor de productiviteit en het comfort van werknemers. Steeds vaker wordt steigerhout gekozen als een populaire optie voor kantoorinrichting. SteigermeubelsXL, gespecialiseerd in steigerhouten meubelen, biedt een breed aanbod aan meubelstukken, waaronder wandrekken, tafels, een bar, een loungebank, dressoirs, een barkast en een balie. Meubelen voor kantoorinrichting shopt u bij SteigermeubelsXL.

Bekijk onze steigerhouten meubelen

Steigerhout is perfect voor kantoorruimtes

Steigerhout is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat steeds meer populariteit wint in kantooromgevingen. Het wordt gekenmerkt door zijn robuuste karakter en natuurlijke uitstraling. Een van de belangrijkste voordelen van steigerhout is de duurzaamheid. Het is bestand tegen slijtage en kan tegen een stootje, waardoor het perfect is voor gebruik in drukke kantoorruimtes. Steigerhouten meubelen gaan lang mee en behouden hun kwaliteit, zelfs bij intensief gebruik.

Kantoorinrichting

 

Steigerhout geeft een natuurlijk karakter aan het kantoor

Een ander voordeel van steigerhout is de aantrekkingskracht. Het hout heeft een rustieke en warme uitstraling die een gevoel van gezelligheid en comfort creëert in de werkomgeving. Het gebruik van steigerhouten meubelen geeft een natuurlijk karakter aan het kantoor, wat een welkome afwisseling kan zijn van het traditionele kantoormeubilair. Bovendien kan steigerhout gemakkelijk worden aangepast aan verschillende stijlen en interieurontwerpen, waardoor het geschikt is voor zowel moderne als meer traditionele kantooromgevingen.

Mooie steigerhouten meubelen voor kantoorinrichting

Bij SteigermeubelsXL weten we precies hoe u een kantoor leuk kan inrichten. We hebben ons assortiment dan ook maar al te graag uitgebreid met meubelen voor in uw bedrijfspand. Met steigerhouten meubelen zorgt u voor extra sfeer en kiest u voor duurzaamheid. Waarom? Steigerhouten meubelen gaan enorm lang mee. Bovendien verveelt steigerhout niet, dus dat is perfect! 

Wandrek van steigerhout

Neem als voorbeeld het wandrek hierboven. Leuke set van ophangrekjes, gemaakt van zwart staal en steigerhout. Het past in elke kantoorruimte: de ontvangstruimte, borrelruimte, lunchruimte en nog veel meer! En... u kunt er echt van alles op zetten. Dat maakt deze set met ophangrekjes dé perfecte kantooraccessoire.

> Set stalen ophangrekjes

 

Kantoorinrichting bar

Steigerhouten bar (met LED-verlichting)

Regelmatig een borrel op kantoor? Als afsluiting van de week wordt er vaak bij bedrijven op vrijdag geborreld. Een gezellige tijd met collega's om het weekend goed in te luiden. Dat gebeurt vaak in een borrel-/personeelsruimte. Het is dan wel fijn en vooral leuk als de borrelruimte leuke accessoires en meubelen heeft, zoals een bar. Lekker om eraan te zitten of spullen erachter op te bergen.

Bekijk daarom eens onze diverse barren van steigerhout. Licht of donker steigerhout, zonder of met LED-verlichting. De perfecte kantoorbar hebben wij voor u! 

> Hoekbar met LED-verlichting en steigerbuis
> Bar met LED-verlichting en steigerbuis
> Bar met vuurtafel en steigerbuis

Daar hoort een barkast bij! 

En waar wordt geborreld, zijn lekkere borrelhapjes, wijn en bier. En het kan dan zo maar eens voorkomen dat u ruimte te kort hebt om alles op te bergen. Om extra ruimte en sfeer te creëren, is onze barkast, die in verschillende afmetingen, zonder of met deurtjes, te verkrijgen is, de perfecte keuze. Hoe leuk om een barkast op kantoor te hebben?!

Maak uw kantoor helemaal af met andere accessoires en meubelen

Want u ook maar wilt, SteigermeubelsXL heeft echt heel veel leuke steigerhouten meubelen voor een kantoorruimte. Denk aan een loungeset, eettaffel, wijnfleshouder, bureau met ladeblok, opbergkist, kistje van steigerhout, spiegel met lijst, legplankje voor foto's en nog veel meer! 

Onze steigerhouten meubelen

Tafels zijn een onmisbaar meubelstuk in kantoorruimtes en SteigermeubelsXL biedt diverse opties, variërend van eettafels tot bureau- en vergadertafels. Steigerhouten tafels zijn stevig en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Ze kunnen worden aangepast aan de gewenste afmetingen en kunnen zelfs worden voorzien van ingebouwde kabelgoten om de wirwar van kabels op kantoor te verminderen.

Een bar en een loungebank kunnen een informele ontmoetingsplek creëren waar werknemers kunnen ontspannen en ideeën kunnen uitwisselen. Deze meubelstukken zijn ideaal voor bedrijven die een informele en creatieve sfeer willen bevorderen. Ze kunnen ook dienen als wachtruimte voor klanten of gasten.

Voor extra opbergruimte biedt SteigermeubelsXL dressoirs en barkasten. Deze meubelstukken combineren functionaliteit met stijl en kunnen worden gebruikt om kantoorbenodigdheden, archieven en andere items op te bergen.

Een balie is het eerste contactpunt voor bezoekers en klanten, en het gebruik van steigerhout kan een positieve indruk geven. SteigermeubelsXL biedt verschillende stijlen en ontwerpen van balies die passen bij de specifieke behoeften van elk kantoor.

Bestel online