Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Bedrijfsinrichting met steigerhouten meubels

Als u op zoek bent naar een unieke en stijlvolle manier om uw bedrijfsruimtes in te richten, dan is steigerhout de perfecte keuze. Steigerhouten meubels zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ze voegen ook een warme en natuurlijke uitstraling toe aan elke werkomgeving.

Bij SteigermeubelsXL vindt u prachtige steigerhout meubelen voor bedrijfsinrichting, van een mooie receptiebalie tot een bar met ledverlichting.

Bedrijfsinrichting Steigerhout

Bekijk alle bedrijfsinrichting

 

Bedrijfsinrichting van Steigerhout: Tafels

1. Steigerhouten Vergadertafel

Een steigerhouten vergadertafel is een geweldige toevoeging aan elke vergaderruimte. Het natuurlijke karakter van het hout geeft een warm en uitnodigend gevoel, waardoor de vergaderingen productiever en comfortabeler worden. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen.

> Vergadertafels

2. Steigerhouten Bureau

Voor een stijlvol en functioneel kantoor is een steigerhouten bureau een uitstekende keuze. Deze bureaus bieden voldoende werkruimte en opbergruimte, terwijl ze ook een vleugje natuurlijke schoonheid aan de kantooromgeving toevoegen. Met een steigerhouten bureau kunt u comfortabel werken en tegelijkertijd genieten van de unieke uitstraling van het hout.

> Bureau's

Bedrijfsinrichting van Steigerhout: Loungebanken

3. Steigerhouten Loungebank

Wilt u uw medewerkers een ontspannen en comfortabele plek bieden om te ontspannen tijdens hun pauzes? Kies dan voor een steigerhouten loungebank. Deze banken zijn niet alleen comfortabel, maar ook een prachtige toevoeging aan elke kantoorruimte. Ze kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte en bieden een gezellige sfeer voor informele bijeenkomsten.

4. Steigerhouten Loungeset

Als u een grotere ruimte hebt, overweeg dan een complete steigerhouten loungeset. Deze sets bestaan meestal uit een bank, stoelen en een salontafel, waardoor een gezellige en uitnodigende sfeer ontstaat. Uw medewerkers zullen dol zijn op de mogelijkheid om tijdens hun pauzes te ontspannen en met elkaar te socializen.

> Loungebanken en -sets

Bedrijfsinrichting van Steigerhout: Kantoormeubels

7. Steigerhouten Boekenkasten

Als u een bibliotheek of een ruimte met boeken in uw bedrijf hebt, overweeg dan het gebruik van steigerhouten boekenkasten. Deze kasten bieden niet alleen opbergruimte voor boeken, maar dienen ook als decoratieve elementen die de ruimte een rustieke uitstraling geven.

> Boekenkasten

Bedrijfsinrichting van Steigerhout: Bars

8. Steigerhouten Bar

Een steigerhouten bar is een opvallend meubelstuk dat een informele en ontspannen sfeer creëert. Of het nu gaat om een kantinebar of een receptiebalie, steigerhouten bars zijn ideaal voor het serveren van drankjes, het ontvangen van gasten en het toevoegen van een uniek tintje aan de bedrijfsinrichting. Optioneel kan de bar worden uitgerust met ledverlichting om een extra visuele aantrekkingskracht te creëren.

> Bars

Bedrijfsinrichting van Steigerhout: Wijnrekken en Accessoires

9. Steigerhouten Wijnrekken

Wijnrekken zijn een elegante en functionele toevoeging aan bedrijfsruimtes, zoals voor restaurants of wijnbars. Steigerhouten wijnrekken bieden een mooie presentatie van wijnen en kunnen dienen als decoratief element. Kies voor wijnrekken met meerdere niveaus om een uitgebreide wijnvoorraad te kunnen tonen.

> Wijnrekken

10. Steigerhouten Wandrekken

Wandrekken zijn handige opbergoplossingen die de ruimte maximaliseren. Steigerhouten wandrekken zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een rustiek en uniek element toe aan de bedrijfsinrichting. Gebruik ze om boeken, decoratieve items, planten of zelfs kantoorspullen op te bergen.

> Wandrekken