Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten meubelen in uw veranda

2022-02-03

Nu het voorjaar zijn intrede doet, merken we dat mensen steeds meer aandacht gaan besteden aan de tuin. Niet zo vreemd natuurlijk, want als het straks echt lekker weer wordt, is het natuurlijk prettig als u lekker buiten zit.

Heeft u een veranda? Dan kunt u nog eerder buiten zitten, heerlijk comfortabel uit de wind onder uw eigen veranda. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw veranda.

Inrichting van de veranda

Het is belangrijk om de basis van uw veranda zo te realiseren dat deze vele jaren meegaat. Met accessoires kunt u de veranda vervolgens naar wens stylen, helemaal volgens de laatste trends.

Maar juist die basis is zo belangrijk om te kiezen voor een duurzame, comfortabele en praktische inrichting. Bij SteigermeubelsXL kunnen wij u op dit gebied helemaal helpen.

Met onze steigerhouten meubels kiest u voor kwaliteit en eerlijke materialen. De basis van steigerhout gaat jaren mee en is makkelijk in onderhoud. Omdat uw meubels droog onder de veranda staan, komt dit de kwaliteit nog meer ten goede.

Onze 3 tips voor de inrichting van uw veranda

  • Steigerhouten loungebank: niet weg te denken uit ons assortiment zijn de steigerhouten loungebanken. In eigen beheer hebben wij diverse modellen ontworpen die qua design en vakmanschap uitsteken boven alle andere loungebanken in de markt Kiest u een zwevend model, een U-bank of een design loungebank, u vindt het in ons assortiment. Onder de veranda zorgt de loungebank voor extra sfeer om heel wat uurtjes gezellig te borrelen, samen te eten of lekker te luieren. 
  • Steigerhouten buitenkeuken: sinds de tuin steeds meer een verlengstuk van de woning wordt is ook het buiten koken niet meer weg te denken. Zeker onder de veranda biedt dit volop mogelijkheden. Uw buitenkeuken staat hier overdekt, maar wel buiten en u kunt zich volledig uitleven op uw barbecue- en kookkunsten. 
  • Steigerhouten bartafels: is de zaterdagmiddagborrel met vrienden bij u in de tuin? Of vindt uw puber het heerlijk om te chillen met vrienden in uw veranda? De steigerhouten bartafel is in alle gevallen bijna onmisbaar. Wij hebben diverse modellen, zowel compleet van hout als met een stalen onderstel. Natuurlijk bestelt u ook de barkrukken erbij. 

Wist u dat wij een uitgebreide showroom hebben waar u bovenstaande en nog veel meer artikelen op uw gemak kunt bekijken? Wij zijn elke dag geopend en ontvangen u graag in onze showroom in Lommel, letterlijk op de Belgische grens.