Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Various

Various

In onze meubelmakerij maken wij veel verschillende steigerhouten meubels. Deze steigerhouten meubels geven een sfeervolle toevoeging aan huis, kantoor of aan de tuin. Zeker de laatste jaren zijn steigerhouten meubels erg in trek. Hierdoor maken wij veel verschillende steigerhouten meubelen van een hondenmand tot een spiegel en van een vogelhuisje tot een wijnrek.

Alle meubelen kunnen naar wens op maat worden gemaakt! We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en de beste kwaliteit: we gebruiken alleen hoogwaardig steigerhout en beschikken over een professionele eigen werkplaats met prima vakmensen die al jaren met steigerplanken werken.

Populaire steigerhouten decoraties en accessoires

Uiteraard kunt u vanalles bedenken en het is wel te krijgen in steigerhout, maar er zijn een aantal populaire steigerhouten accessoires. Zo maken wij voor de trouwe viervoeter ook een steigerhouten honden bench. Wij hebben diverse creaties, maar ook dit kan op maat gemaakt worden. Ook een steigerhouten bar is een populair product. Voor een gezellige borrel met vrienden of familie in de overkapping of misschien wel in de woonkamer.