Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Sidetables

Sidetables voor buiten

Bent u op zoek naar een mooie en praktische sidetable voor buiten? We maken sidetables die een handige toevoeging zijn voor in de tuin. De sidetables worden gemaakt van gebruikt steigerhout van hoge kwaliteit en zijn goed te combineren met andere meubels van SteigermeubelsXL.

De sidetables zijn mooi afgewerkt en zijn zowel binnen te gebruiken, maar ook buiten. Uw favoriete sidetable gevonden? Deze kunt u door ons laten behandelen. Dit gebeurt in onze meubelmakerij. Met een specifieke behandelingen maken we uw sidetable helemaal naar wens. 

Via een wash geeft u de sidetable een witte of grijze wash. Op deze manier personaliseert u ieder bijzettafeltje. Gaat u voor een landelijke, industriële of voor de Ibiza look? Met een behandeling is alles mogelijk.

Een buiten sidetable kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken:

  • als oppottafel;
  • als bijzettafel voor buiten bij de loungeset;
  • als buitentafeltje voor wat gezellige tuinaccessoires.

Steigerhouten sidetable voor buiten

Met een steigerhouten sidetable voor buiten heeft u dan ook verschillende mogelijkheden en in ons assortiment vindt u diverse modellen. Zo is er bijvoorbeeld ook een sidetable met wieltjes zodat u de sidetable ook makkelijk kunt verplaatsen.

De sidetables voor buiten kunnen wij altijd naar uw wens maken in onze eigen meubelmakerij. Laat uw eigen steigerhouten sidetables maken door SteigermeubelsXL in Lommel.

Of u nu een sidetable voor buiten wilt gebruiken als bijzettafeltje of voor een ander doeleind? In onze webwinkel vindt u verschillende modellen, die u kunt gebruiken voor allerlei doeleinden. Onze steigerhouten sidetables zijn: mooi, sterk en duurzaam.

Andere mooie steigerhouten tuinmeubels

Uw droomtuin compleet maken met andere schitterende tuinmeubels van steigerhout? We hebben een uitgebreid assortiment met veel verschillende meubelen voor uw tuin. 

Uw veranda compleet inrichten? Neem hieronder direct een kijkje in onze webshop en laat uzelf inspireren.