Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Picknicktafels

Steigerhouten Picknicktafels

Nergens zit u zo lekker in de tuin als aan een picknicktafel van steigerhout. Aan de picknicktafel kunt u gezellig eten met het hele gezin en genieten van de buitenlucht. Onze picknicktafels zijn van topkwaliteit steigerhout en worden in onze eigen meubelmakerij vervaardigd.

Picknicktafels outdoor

Bij SteigermeubelsXL bieden wij niet alleen picknicktafels van steigerhout voor binnen, maar ook voor buiten. Door de diverse houtbehandelingen die wij bieden voor de steigerhouten picknicktafels, kunnen deze ook goed outdoor gebruikt worden. Een populaire steigerhouten picknicktafel is de Celebes picknicktafel. Dit een een stoere maar degelijke picknicktafel gemaakt van dikke, gebruikte steigerbalken.

Industriële picknicktafels

De picknicktafels geven niet alleen een knusse uitstraling aan de tuin, maar hebben ook een mooi design. Heeft u bijvoorbeeld onze picknicktafel gezien met stalen onderstel? Picknicktafel Nias heeft de klassieke uitstraling van een picknicktafel in een nieuw trendy jasje. Hierdoor ziet het eruit als een luxe picknicktafel van industrieel design.

Zit u misschien toch liever aan een eettafel buiten of in de veranda? Bekijk dan hier onze outdoor eettafels.