Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Buitenhaarden

Dealer van buitenhaarden

Sindskort zijn we dealer geworden van buitenhaarden van RB73. De prachtige buitenhaarden van RB73 brengen warmte en sfeer naar uw tuin. Hierdoor kunt u veel langer buiten zitten en genieten van lange zomeravonden. Wanneer het iets kouder wordt, hoeft u niet direct naar binnen. U hoeft enkel de buitenhaard aan te doen en kunt vervolgens lang genieten van de buitenlucht. De haarden zijn afsluitbaar en hierdoor heeft u geen last van rook, as en stank in uw tuin.

Tijdloze kwaliteit buitenhaarden

RB73 biedt tijdloze buitenhaarden aan die handgemaakt zijn door ervaren vaklui. De buitenhaarden worden gemaakt van 3 mm dik CorTen staal en ze zijn daarmee erg sterk. De buitenhaarden gaan jarenlang mee en bieden ontzetten veel voordelen.

De buitenhaarden zijn er in verschillende modellen, met of zonder wieltjes. Zo kunt u de buitenhaard ook makkelijk verplaatsen naar een ander deel in uw tuin of op het terras. De buitenhaard Quaruba van RB73 is een populair model. Om het helemaal af te maken, kunt u bij SteigermeubelsXL ook een moderne houtopslag van CorTen staal bestellen. Hier kunt u uw hout voor de buitenhaard droog houden.

Als toevoeging bij uw steigerhouten loungeset

Wat is er nou mooier dan kunnen genieten van de zomeravonden op uw luxe steigerhouten loungeset? Door het plaatsen van een buitenhaard, zult u nog langer kunnen genieten. Met buitenhaard hout in de RB73 buitenhaard, houdt u het veel langer warm en zo geniet u optimaal van uw steigerhouten loungebank. 

Alle steigerhouten loungebanken