Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Keukens

Keukens op maat

De keukens die wij aanbieden worden helemaal op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij tevens diverse extra's verzorgen zoals een ingebouwde wijnkoeler, wasbak met kraan en uiteraard opbergruimte in de vorm van kastjes en laden. In onze webshop, maar ook in onze winkel vindt u reeds diverse voorbeelden, maar wij bespreken ook graag uw persoonlijke wensen.

Buitenkeukens

Zodra de zon begint te schijnen, verplaatst ons leven zich steeds meer naar buiten. Buiten eten was al favoriet bij veel mensen, maar tegenwoordig koken we ook steeds vaker buiten. Speciaal daarom ontwierp ons team diverse buitenkeukens die het mogelijk maken om heerlijk buiten uw maaltijden te bereiden.

U kunt een steigerhouten buitenkeuken bestellen in elke gewenste afmeting. Wij maken de buitenkeuken volledig op maat en dus kunt u de buitenkeuken helemaal aanpassen aan de beschikbare ruimte in uw tuin.

Voor onze steigerhouten buitenkeukens gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit steigerhout. Wij adviseren bovendien een behandeling die wij voor u kunnen aanbrengen.