+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Gemaakt in onze eigen werkplaats

Eettafels van steigerhout

Eettafels van steigerhout

Met het hele gezin aan tafel zitten is altijd een moment waarnaar uitgekeken wordt. Een steigerhouten tafel zorgt ervoor dat de dining een gezellige sfeer krijgt. U kunt de tafel helemaal aanpassen naar uw eigen smaak qua washing, formaat en stijl. Hierdoor kijkt u nog meer uit naar het knusse tafel moment.

Onze steigerhouten eettafels zijn gemaakt van duurzaam steigerhout. Dit komt doordat steigerhout niet gemaakt is van tropisch hout wat speciaal gekapt wordt voor het maken van meubels. Steigerhout heeft al een lang leven gehad en wordt gerecycled. Het ziet er niet alleen prachtig uit met een stoer karakter, maar het is ook nog eens goed voor de natuur. 

Accessoires van steigerhout

Heeft u al een mooie eettafel van steigerhout uitgekozen, maar wilt u nog een leuke accessoire erbij om de dining helemaal af te maken? Wij maken bij SteigermeubelsXL verschillende steigerhouten meubels voor in huis. Bent u een wijnliefhebber? Dan staat een wijnrek wellicht perfect bij u in de dining. Legplankjes voor bijvoorbeeld fotolijstjes of een tijdschriftenrek staan ook leuk aan de muur boven uw steigerhouten eettafel. We hebben zelfs een hondenmand voor uw geliefde viervoeter. Bekijk hier onze steigerhouten accessoires.