• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Eettafels van steigerhout

Eettafels van steigerhout

Met het hele gezin aan tafel zitten is altijd een moment om naar uit te kijken. Een steigerhouten tafel zorgt voor een gezellige sfeer in de eetkamer. U kunt de tafel naar uw smaak laten maken wat betreft washing, afmeting en stijl. U kunt dus nog meer uitkijken naar het gezellige tafelmoment.

Onze steigerhouten tafels zijn gemaakt van duurzaam steigerhout. Dit komt omdat steigerhout niet is gemaakt van tropisch hout dat speciaal is gekapt voor de productie van meubels. Steigerhout heeft een lange levensduur en wordt gerecycled. Het ziet er niet alleen geweldig uit met een stoer karakter, maar is ook goed voor de natuur.

Accessoires van steigerhout

Heeft u al mooie steigerhouten eettafel uitgekozen, maar wil je een leuke accessoire om de dining af te ronden? Bij SteigermeubelsXL produceren we verschillende steigerhouten meubels voor gebruik binnenshuis. Bent u een wijnliefhebber? Dan is een wijnrek in de eetkamer echt iets voor u. Bovendien kunnen fotolijstplankjes of een tijdschriftenrek aan de muur boven uw steigerhouten eettafel worden gehangen. We hebben zelfs een hondenbed voor je geliefde vierbener. Bekijk hier onze accessoires van steigerhout.