Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Waskommen

Een unieke badkamer creëert u met steigerhouten badkamermeubelen. Bij SteigermeubelsXL combineren we deze stoere en sfeervolle houten badkamermeubelen met moderne waskommen. De waskommen in het assortiment van SteigermeubelsXL zijn erg divers. Van een zwarte, ovale waskom tot een waskom van riverstone of marmer. De combinatie van deze materialen zorgt voor een bijzondere uitstraling van de badkamer. 

Badkamer op maat

Wij kunnen een badkamer op maat voor u realiseren. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren ontwerpen wij een prachtig badkamermeubel met bijpassende waskommen. Hiermee creëert u direct een unieke badkamer. Wij brengen altijd een beits aan op de steigerhouten badkamermeubelen waardoor er geen vocht in het hout komt. Hierdoor zijn de badkamermeubelen ook gemakkelijk schoon te maken. 

Waskommen

De waskommen van SteigermeubelsXL zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn goed te combineren met steigerhouten badkamermeubelen en onze moderne kranen. We nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze shoroom te Lommel om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.