Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Spiegels

Een unieke badkamer creëert u met steigerhouten badkamermeubelen. Bij SteigermeubelsXL combineren we deze stoere en sfeervolle houten badkamermeubelen met moderne spiegels. De spiegels in het assortiment van SteigermeubelsXL zijn erg divers. Van vierkante spiegels met een steigerhouten lijst tot ronde spiegels met verlichting en spiegelverwarming.

Badkamer op maat

Wij kunnen een badkamer op maat voor u realiseren. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren ontwerpen wij een prachtig badkamermeubel met bijpassende waskommen. Hiermee creëert u direct een unieke badkamer. Wij brengen altijd een beits aan op de steigerhouten badkamermeubelen waardoor er geen vocht in het hout komt. Hierdoor zijn de badkamermeubelen ook gemakkelijk schoon te maken. 

Spiegels

De spiegels van SteigermeubelsXL zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn goed te combineren met steigerhouten badkamermeubelen en onze moderne kranen. We nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze shoroom te Lommel om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.