Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Badkamermeubels

Geef uw badkamer een unieke sfeer met een prachtig badkamermeubel van SteigermeubelsXL. Steigerhout wordt vaak niet direct in de badkamer verwacht, maar is hiervoor juist uitstekend geschikt. De stoere, maar ook warme uitstraling van het steigerhout past eigenlijk in elke badkamer. Wij hebben al veel badkamers mogen inrichten met onze meubels en nodigen u ook van harte uit om de vele mogelijkheden hierin te ontdekken.

Behandeling steigerhouten badmeubels

Wij brengen altijd een beits aan op onze steigerhouten badmeubelen, bv. greywash of whitewash. Hierdoor trekt er geen vocht in het hout, en kunt u het makkelijk schoonmaken! Met onze behandeling heeft u jarenlang plezier van uw steigerhouten badmeubel.

Steigerhouten badkamermeubel kopen

Bent u op zoek naar een steigerhouten badkamermeubel, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom te Lommel. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment bekijken. Uiteraard is ook online bestellen mogelijk. In onze webshop vindt u de modellen die wij over het algemeen ook snel kunnen leveren.

Badkamermeubel op maat 

Dankzij onze eigen meubelmakerij, kunnen wij elk badkamermeubel op maat voor u maken. Heeft u dus specifieke wensen qua afmeting of indeling, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We denken graag met u mee over het badkamermeubel dat perfect past in uw badkamer. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat.