Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten Meubelen Oostende

Wij leveren ook bij u thuis

Wanneer u op zoek bent naar steigerhouten meubelen voor u in Oostende dan zit u goed bij SteigermeubelsXL.

Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen zijn populairder dan ooit en dat is niet zonder reden. Steigerhouten meubelen zijn tijdloos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien laat steigerhout zich makkelijk bewerken en heeft het een natuurlijke look.

Wanneer u steigerhouten meubelen Oostende zoekt dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij verkopen steigerhouten meubelen in allerlei soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een tafel, een stoel, een bank of een complete keuken, wij hebben het allemaal. Al onze steigerhouten meubelen maken wij zelf in onze eigen meubelmakerij. Hier kunnen wij ongeveer elk idee tot een eindproduct brengen.

Hebt u een specifiek meubel in gedachten wat niet op onze website staat of in onze showroom? Laat het ons dan weten en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Steigerhouten meubelen Oostende

Steigermeubels XL is gelegen in Lommel en Valkenswaard, precies aan de grens tussen België en Nederland. Ondanks dat het een behoorlijk stuk rijden is weten veel mensen uit Oostende ons te vinden. Onze klanten komen uit heel de Benelux en allen zijn even enthousiast. Of u nu op zoek bent naar steigerhouten meubelen vanuit Oostende, Breda, Antwerpen of Amsterdam.. u kunt altijd het beste meteen naar Lommel rijden.

Onze winkel is 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00.

Komt u dus snel eens langs!

Professionele werkplaats vlakbij Oostende

Dankzij onze eigen professionele werkplaats, kunnen wij alle meubelen op maat voor u maken! Wij werken met duurzaam steigerhout. Dit houdt in dat er geen enkele boom gekapt hoeft te worden, steigerhout is namelijk al gerecycled. Door de prachtige afwerking en goede kwaliteit, onderscheiden wij ons van onze concurrenten, waardoor u altijd zeker weet dat u altijd koopt voor een eerlijke prijs en dat uw gewenste product altijd jarenlang meegaat. 

Daarnaast worden alle meubelen dubbel geschuurd, zonder meerprijs, en heeft u de keuze uit een matte lak of behandeling. Als u kiest voor een matte lak of behandeling van uw meubel, dan heeft dit erg veel voordelen. Zo kunt u de meubels eenvoudig schoon houden en neemt het minder water op. Als u wilt dat uw steigerhouten tafel of steigerhouten kastje helemaal geen vocht opneemt, dan is de Always Dry behandeling het meest geschik. Deze behandeling neemt namelijk helemaal geen vocht op, waardoor uw meubel extra lang meegaat en u er elk moment van de dag van geniet. 

Meer weten over onze eigen meubelmakerij of over de mogelijkheden voor uw project? Wij zijn altijd telefonisch te bereiken via 0031-(0)614915552 of stuur een mailtje naar info@steigermeubelsxl.nl. Wij vertellen u er graag meer over! 

 

 

Steigerhouten meubels in de omgeving van Oostende

steigerhouten meubelen oostende

Steigerhouten loungeset Oostende