+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhouten Meubelen Oostende

Wanneer u op zoek bent naar steigerhouten meubelen Oostende dan zit u goed bij steigermeubels XL

Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen zijn populairder dan ooit en dat is niet zonder reden.
Steigerhouten meubelen zijn tijdloos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien laat steigerhout zich makkelijk bewerken en heeft het een natuurlijke look.
Wanneer u steigerhouten meubelen Oostende zoekt dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij verkopen steigerhouten meubelen in allerlei soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een tafel, een stoel, een bank of een complete keuken, wij hebben het allemaal. Al onze steigerhouten meubelen maken wij zelf in onze eigen meubelmakerij. Hier kunnen wij ongeveer elk idee tot een eindproduct brengen.

Hebt u een specifiek meubel in gedachten wat niet op onze website staat of in onze showroom? Laat het ons dan weten en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

steigerhouten meubelen oostende

Steigerhouten meubelen Oostende

Steigermeubels XL is gelegen in Lommel en Valkenswaard, precies aan de grens tussen België en Nederland. Ondanks dat het een behoorlijk stuk rijden is weten veel mensen uit Oostende ons te vinden. Onze klanten komen uit heel de Benelux en allen zijn even enthousiast. Of u nu op zoek bent naar steigerhouten meubelen Oostende, Breda, Antwerpen of Amsterdam u kunt altijd het beste meteen naar Lommel rijden.

Onze winkel is 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00.

Komt u dus snel eens langs!

steigerhouten meubelen oostende

steigerhouten meubelen oostende