• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

De droom van elke man: de Mancave!

2022-06-22

Het is de droom voor elke man: een eigen mancave hebben. Een plek waar hij even echt zichzelf kan zijn. En dat vraagt natuurlijk om een goede inrichting. Want een mooie mancave heeft een aantal ingrediënten nodig.

Er moet een bar zijn waar de lekkerste drankjes gemixt kunnen worden. Er moet een goede loungeset staan, waar u heerlijk kunt relaxen. En er moet natuurlijk een mooie buitenkeuken staan waarop de lekkerste stukken vlees bereid kunnen worden. En al deze ingrediënten koopt u gewoon bij SteigermeubelsXL.

Geen mancave zonder loungeset

Een van de belangrijkste onderdelen van een mancave is de loungeset. Het is immers onmogelijk om heerlijk te chillen als er geen goede plek is om dit te doen. En omdat smaken verschillen, en de ene mancave de ander niet is, kunt u bij ons kiezen uit een heleboel verschillende types loungesets.

Bijvoorbeeld de robuuste en zeer stijlvolle Design Lounge-Ubank Sardinië Zwevend. Deze loungeset is zeer ruim door zijn u-vorm, wat betekent dat u heel veel vrienden in uw mancave kwijt kunt. 

Loungeset voor in de mancave

Hoeft het van u niet zo groot, dan is de Loungehoek Elba misschien meer in uw stijl. Deze hoekbank met tafeltje en custom afmeting komt in bijna elk wenselijk formaat.

Kiest u voor de 3m bij 3m of vindt u 2,20m bij 2,50m voldoende? Wat u ook kiest, met de Elba bank haalt u een fijne loungeset in uw mancave.

Bekijk hier volledige aanbod loungesets

Een must: de bar

Een ander onmisbaar onderdeel voor de mancave is de bar. De bar is dé plek voor het mixen van cocktails, het regelen van de muziek voor de mancave en het drinken van een lekker koud biertje. Daarom is het belangrijk dat de bar ruim is, een goede hoogte heeft en bijdraagt aan de goede sfeer in de mancave.

En dit is precies wat onze bar met ledverlichting en steigerbuis doet. Deze bar is ruim genoeg om goed aan te kunnen zitten (bijvoorbeeld met deze barkrukken en bartafel) en de ledverlichting geeft een mooie boost aan de sfeer. 

Een bar voor in uw mancave

Last but not least: de buitenkeuken

Stel u voor: u zit lekker op de loungeset. Een van uw vrienden staat achter de bar een biertje in te schenken. Wat ontbreekt er nog aan dit beeld? Juist, een lekkere hamburger of biefstuk. En dat is waar de buitenkeuken om de hoek komt. De keuken is dé aanvulling op uw mancave. Daarom kunt u bij ons uit verschillende soorten buitenkeukens kiezen.

Bijvoorbeeld de buitenkeuken Jakarta. Deze luce en zeer uitgebreide keuken is dé toevoeging voor elke mancave. Daarnaas past hij qua stijl uitstekend bij de andere onderdelen van uw mancave. 

Bekijk hier alle buitenkeukens voor uw mancave

buitenkeuken voor in de mancave

Accessoires in de mancave

Met de juiste accessoires kunt u de mancave helemaal afmaken. Ook dit regelt u bij SteigermeubelsXL. Wat dacht u van een stijlvol wijnrek of een wijnfleshouder? En voor nog wat extra sfeer kunt u enkele plantenbakken plaatsen met gezellige planten erin. 

Richt uw mancave in met steigerhouten meubels

Zoals u kunt zien kunnen wij al een mooie invulling voor uw mancave bedenken. Maar, elke mancave is een persoonlijk project. Dus kom gerust eens langs in onze winkel om uw eigen mancave samen te stellen. Dan geniet u binnenkort van een heerlijk eigen plekje in uw tuin!