Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Van terras tot tuin: buitenmeubels en barren voor elke buitenruimte

2024-03-04

Nog iets meer dan een week en dan is het weer lente. Een leuke reden om te beginnen met het klaarmaken van uw tuin. Stel u even voor: fijne zomeravonden die u heerlijk buiten kunt spenderen. Met vrienden of familie het genieten van het goede weer en de gezelligheid, maar vooral van uw nieuwe meubels. Lekker loungen op de nieuwe zithoek of barbecueën met de nieuwe buitenkeuken, wat lijkt u het leukste? Aan de hand van uw keuze kunt u kiezen waar u de tuin mee zult vullen.

Het maken van een fijne lounge

Een lounge bij SteigermeibelsXL kunt u helemaal naar eigen wens en smaak stylen. Wij hebben een ruime keuze aan mogelijkheden in ons assortiment. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een L-vorm of U-vorm. Een L-vorm kan zorgen voor een meer 'open' uitstraling waardoor u van buitenaf beter kunt zien, een U-vorm kan daarentegen een knusse sfeer creëren. Hetzelfde geldt voor het kiezen van zijleuningen of niet. Een zijleuning is praktischer ingericht waar het kiezen zonder zijleuning weer meer ruimte meebrengt. 

Maak het persoonlijk door maatwerk

Uw nieuwe meubel uitkiezen stopt niet bij slechts de vorm van de lounge. Er zijn namelijk nog veel meer opties waaruit u kunt kiezen. Zo weet u zeker dat het uitstekend tot zijn recht komt. 

  • Kies de afmetingen voor uw meubel - twijfelt u wat voor u de juiste afmetingen zijn? Kom dan gerust langs in onze showroom!
  • Welke behandeling krijgt uw meubel? - om de levensduur van uw aankoop te verlengen en een kleurtint aan het meubel te geven.
  • Kussens op maat? - Vergroot het comfort door voor kussens te kiezen. Tevens kunt u tot wel 34 kleuren uitkiezen.

Wilt u extra advies of alle mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Maak dan een afspraak in onze showroom, dan kunnen wij u de beste service verlenen.

Direct een afspraak maken

Kokkerellen en borrelen in uw tuin

Geniet u echt van het buiten zijn in de zomer? Dan is een buitenkeuken met bar onder de veranda een uitstekend idee om deze beleving nóg leuker te maken. Net als bij de lounge kunt u het helemaal naar wens indelen. Door middel van een bar of buitenkeuken creëert u de gewenste setting voor uw zomerseizoen. Of het nu barbecueën, borrelen of feestjes zijn die u er organiseert. 

Veelzijdige buitenkeukens

Voor de echte bourgondiërs en levensgenieters hebben we luxe buitenkeukens van steigerhout. Deze buitenkeukens zijn voorzien van verschillende lades en kastjes voor het opbergen van alle benodigdheden. Ze kunnen geleverd worden met koelkasten die professioneel verwerkt zijn in het meubel. Ook heeft u de optie om er een luxe BBQ in te verwerken. Deze BBQ's zijn allemaal van het merk Boretti en zijn als gas of een kolen BBQ te verkrijgen. De BBQ's zijn net als de koelkasten strak in het meubel gebouwd.

Buitenbar van steigerhout

Om het echt professioneel aan te pakken is het ook gaaf om een bar te verwerken in uw veranda. Aan deze barren kunt u uitstekend staan tijdens een borrel of feestje. Onder de bar genoeg ruimte voor koelingen, opslag en een eventueel geluidssysteem. 

Bekijk alle buitenkeukens Bekijk de barren

Alle steigerhouten tuinmeubelen

Ons assortiment stopt niet bij buitenlounges en barren. Wij kunnen de volledige inrichting van uw tuin voorzien. Denk hierbij aan steigerhouten tuinbanken, tafels en zelfs plantenbakken. Benieuwd naar de opties? Lees over steigerhout tuinmeubelen.