Nu 15% korting in de webshop met de code ZOMER15!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Nieuwe meubels online

2020-05-25

Nieuwe steigerhout meubels online

 

Nieuwe industriële eettafels

Ook in 2023 blijven industriële meubels tot de trends voor het interieur horen en daarom maakten we maar liefst 5 nieuwe designs voor eettafels. De tafels vallen op door de prachtige tafelpoten in diamantvorm en zijn voorzien van een stijlvol eiken tafelblad.

Het onderstel kan in wit of zwart worden gepoedercoat. Naast de eettafels met een Europees eiken tafelblad hebben wij tevens nieuwe eettafels met een steigerhouten tafelblad. Deze tafels zijn voorzien van een mooie afwerkrand wat de tafels een extra robuuste uitstraling geeft.

Naar de industriële eettafels  of   bekijk alle eettafels

Nieuwe steigerhout meubels online

Nieuwe buitenkeuken

Het buiten koken is steeds meer in opkomst en mensen zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ook buiten een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. Met een buitenkeuken van steigerhout is de basis in elk geval in orde. Naast de reeds bestaande buitenkeukens hebben we nu een nieuw design toegevoegd: Buitenkeuken Malang. Naar wens kunt u deze buitenkeuken ook uitbreiden met een Boretti BBQ en/of wijnkoeler. Buiten koken is met deze buitenkeuken absoluut niet primitief te noemen, integendeel, u beschikt hiermee over een hoge kwaliteit buitenkeuken.

Naar Buitenkeuken Malang

 

Nieuwe steigerhout meubels online 

Haal de Oostenrijkse sfeer in uw eigen woning of tuin

Met onze nieuwe Oostenrijkse eethoek waant u zich al snel op een terras hoog in de bergen in Oostenrijk. De eethoek zit bijzonder comfortabel en neemt niet zo veel ruimte in beslag door de praktische hoekvorm.

Wilt u het zitgedeelte tevens gebruiken als opbergruimte? Dan kunnen wij dit ook voor u realiseren. Uiteraard is de hoekbank volledig op uw maat te maken.

Naar de Oostenrijkse eetbank

Nieuwe steigerhouten accessoires

In ons assortiment vindt u ook diverse kleinere meubels en ook hier hebben we nieuwe designs toegevoegd. Bekijkt u bijvoorbeeld het zwevende toiletmeubel met moderne waskom. Ook bank Obi is nieuw en zeer opvallend door het bijzondere stalen onderstel.

Nieuwe steigerhouten picknicktafel

Picknicktafels behoren ook tot de trends van 2020 en het nieuwe model van SteigermeubelsXL is een bijzonder exemplaar met losse zitplekken. Voor extra comfort kunt u deze picknicktafel ook van rugleuningen laten voorzien. Picknicktafel Seram is dan ook echt een aanwinst voor uw tuin of terras.