Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Industriële Tafels

Industriële Tafels

Onze industriële tafels hebben een stalen onderstel. Tafel Java heeft bijvoorbeeld een onderstel die gemaakt is van ronde steigerbuizen. Dit geeft een industrieel en stoer karakter aan de tafel. Tafel Flores heeft een uniek karakter door de frame die helemaal rondom de tafel zit. De frame is gemaakt van verzinkt staal. Deze populaire tafel past erg goed bij de industriële trend. De andere tafels hebben een stalen onderstel gemaakt van gepoedercoated staal. Dit is zowel binnen als buiten te gebruiken. Er kan ook een onderstel van onbehandeld staal worden geplaatst, alleen gaat dit buiten roesten.

Bent u op zoek naar een picknicktafel met een industrieel design? Die bieden wij ook aan, genaamd Moyo. Deze tafel heeft de knusse vormgeving van een picknicktafel, maar het trendy stalen onderstel. Een echte eyecatcher!

Steigerhouten zitmeubilair

Na het uitzoeken van een mooie industriële eettafel is het tijd om hier bijpassende stoelen bij te zoeken. Bent u op zoek naar steigerhouten zitmeubilair om de stijl helemaal af te maken? Bekijk hier ons zitmeubilair en tover de dining om tot een gezellige eethoek waar iedereen graag komt.