Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Nieuw: steigerhouten hondenbench

2018-10-23

Wilt u uw trouwe viervoeter graag bij u in de woonkamer hebben? Dan is een sfeervolle steigerhouten hondenbench iets voor u! De sterke bench is fijn voor uw hond, maar staat ook erg sfeervol in de huiskamer.

Steigerhouten hondenbench op maat

Veel hondenbenches zijn volledig gemaakt van staal waardoor ze er niet sfeervol en gezellig uitzien. Daarnaast is een stalen bench vaak alleen beschikbaar in standaard maten. Een steigerhouten hondenbench is hiervoor dé oplossing.

Deze benches hebben een mooie uitstraling en geven een warme sfeer aan uw woning. Daarnaast kan een steigerhouten hondenmand helemaal op maat voor uw hond worden gemaakt.

Hondenmand én tv-meubel of kast

Een hondenbench staat vaak erg onhandig in de woning en neemt veel ruimte in beslag. De steigerhouten hondenbenches van SteigermeubelsXL kunnen op maat worden gemaakt, maar ook met diverse designs.

Zo kunt u ervoor kiezen om een hondenbench te maken die ook als kast of als tv-meubel dient in uw woonkamer. Hiermee creëert u een nuttige ruime en een hondenbench die een prominente plek in uw woning inneemt zonder dat het in de weg staat. De verschillende hondenbenches kunt u ook tegen elkaar aan zetten of meerdere bij elkaar laten maken wanneer u meerdere honden heeft.

Ontdek ons assortiment steigerhouten hondenbenches

Steigerhouten meubelen van SteigermeubelsXL

Wanneer u een steigerhouten hondenbench bij SteigermeubelsXL bestelt bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit dat jarenlang meegaat. Dit komt door de prachtige afwerking. Alle meubelen worden bij ons dubbel geschuurd waardoor de kwaliteit veel beter is. Daarnaast kunnen we al uw gewenste afmetingen en designs hondenbenches maken.

Contact