Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Nieuw: Buitenhaarden

2018-07-12

Een buitenhaard zorgt voor extra veel gezelligheid op uw terras. De lange zomeravonden zijn ideaal om lekker buiten door te brengen. Met een buitenhaard zorgt u voor extra sfeer op het terras. Bovendien is het ook nog lekker warm als het 's avonds wat afkoelt. Zo geniet u nog langer van het onbezorgde buitenleven.

Wij hebben niet zomaar voor een buitenhaard gekozen, maar heel bewust voor de buitenhaarden van RB73. De buitenhaarden van RB73 worden gemaakt in Nederland en zijn tijdloos en heel mooi. De buitenhaarden worden gemaakt door vaklui met passie voor het maken van mooie producten, net als de vaklui van SteigermeubelsXL die met veel liefde en zorg alle steigerhouten meubels met de hand maken. 

Bekijk alle buitenhaarden

De buitenhaard is in Scandinavische landen al jaren populair, maar wint ook in Nederland en België snel terrein. Alle modellen die u bij ons kunt kopen zijn in eigen beheer door RB73 ontworpen en vervaardigd. Er zijn diverse modellen zodat u een buitenhaard kunt kiezen die past bij u, maar ook bij de ruimte die u beschikbaar heeft. Er zijn bijvoorbeeld L, XL en XXL modellen. 

In onze showroom adviseren wij u graag over de buitenhaarden. Kom dus snel eens langs om ons assortiment te bekijken. Wij zijn elke dag geopend en u bent van harte welkom bij SteigermeubelsXL.