Nu 15% korting op alle loungebanken en buitenkeukens!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Meubels op maat laten maken?

2019-09-10

Bent u op zoek naar een speciaal meubel? Bijvoorbeeld omdat u net iets afwijkende maten wilt of graag de indeling van een kast of badkamermeubel zelf wilt bepalen? Ontdek de vele mogelijkheden bij SteigermeubelsXL.

Alles is mogelijk bij SteigermeubelsXL als het gaat om maatwerkmeubels. Wij maken uw meubels volledig op maat zodat ze helemaal aan uw wensen voldoen.

Maatwerkmeubels zijn momenteel echt een trend. De één kiest voor maatwerk omdat er juist een meubel wordt gezocht voor een specifiek plekje in de woning, de ander wil juist maatwerk omdat hij/zij een uniek meubel wil.

Wat uw overweging ook is, wij creëren het gewenste maatwerkmeubel voor u. Uiteraard gebruiken we hiervoor steigerhouten planken die uw meubel de gewenste uitstraling zullen geven. 

Meubels op maat in eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werkt een team van vakmensen aan het realiseren van alle mooie meubels. Wij werken zelf designs uit of gaan aan de slag met uw design, het resultaat is een uniek meubel. Elk meubelstuk dat door SteigermeubelsXL wordt gemaakt wordt standaard dubbel geschuurd.

Desgewenst kunnen wij het meubel ook voorzien van een behandeling naar keuze, u kunt hierbij denken aan whitewash of juist een matte lak. 

Bent u op zoek naar een maatwerk steigerhouten meubel? Kom dan eens langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken