Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Maatwerk steigermeubels

2023-09-13

Heb je een mooi item gevonden wat helemaal bij je woning past maar is het niet het juiste formaat? Of wil je een investering doen in je woning en alles perfect hebben? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Omdat wij alle meubels met de hand maken, is het voor ons mogelijk om maatwerk te leveren. Vrijwel alles is mogelijk.

Jij kiest, wij maken

Samen met een van onze medewerkers kijk je naar wat mogelijk is. Vraag online een offerte aan of maak een afspraak in de showroom.

Afsrpaak inplannen

Perfecte pasvorm voor je ruimte

Standaard meubels passen niet altijd perfect in je ruimte, wat kan leiden tot onhandige indelingen en verspilde ruimte. Met maatwerk steigermeubels kun je meubels op maat laten maken die perfect in je ruimte passen. Hierdoor benut je elke centimeter van je huis optimaal.

Ervaren meubelmakers

Maatwerk steigermeubels worden met de hand gemaakt door werknemers die trots zijn op hun vakmanschap. Dit betekent dat je meubels van de hoogste kwaliteit krijgt, met aandacht voor detail en afwerking. Elk stuk is uniek en met liefde gemaakt. Dat merk je telkens weer.

Flexibiliteit in afwerking

Met onze steigerhouten meubels kun je kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. Of je nu de natuurlijke uitstraling van steigerhout wilt behouden, wilt bewerken met een specifieke finish, of een beschermende laklaag wilt toevoegen, de keuze is aan jou. Dit geeft je de vrijheid om meubels te creëren die perfect bij je smaak passen. Welke finish kies jij?

Veelzijdigheid in design

Steigermeubels zijn veelzijdig in hun ontwerp en kunnen worden aangepast aan verschillende stijlen. Of je nu van een landelijke uitstraling houdt of een modern design verkiest, maatwerk steigermeubels kunnen aan al je wensen voldoen. Voor welke stijl ga jij?