Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

2 nieuwe buitenkeukens

2021-04-26

De trend van 2022 en 2023 voor de tuin zijn toch wel steigerhouten buitenkeukens. En dat is natuurlijk niet vreemd. We zijn vaker thuis, maar willen wel genieten van een heerlijke maaltijd. Bovendien hebben we meer tijd om uitgebreid te koken en een buitenkeuken combineert dit allemaal perfect.

Niet langer gaat de barbecue alleen in het weekend aan, maar al in het voorjaar en zelfs in de winter bereiden we lekkere gerechten op de buitenkeuken.

Een buitenkeuken van SteigermeubelsXL is dan ook echt een aanwinst in elke tuin. Onze buitenkeukens zijn gemaakt van de beste kwaliteit steigerhout en kunnen naar wens worden voorzien van een luxe Boretti inbouw BBQ. Ook hebben wij beschermhoezen voor de buitenkeuken zodat u hier nog langer plezier van beleeft. 

Twee nieuwe buitenkeukens

 

Buitenkeuken op maat laten maken

Wij vervaardigen elke buitenkeuken op maat in onze eigen werkplaats. Heeft u dus speciale wensen voor uw buitenkeuken dan kunt u dit altijd aan ons doorgeven. U kunt dan denken aan een bredere of juist smallere buitenkeuken, maar ook aan extra kastjes of plankjes of misschien zelfs een extra kastje dat past bij de buitenkeuken.

De mogelijkheden zijn eindeloos om uw buitenkeuken op maat te laten maken bij SteigermeubelsXL.