+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress?
Neem contact op voor advies of een offerte op maat.

Zitmeubilair

Zitmeubilair voor buiten

Ons zitmeubilair voor buiten maakt de mooie loungeset of eethoek in de tuin helemaal af. De krukken, stoelen en tuinbanken zijn goed te combineren met onze eettafels en salontafels voor buiten. Doordat al het zitmeubilair voor buiten een hoogstaande kwaliteit heeft, blijft het buiten mooi en heeft het een mooie natuurlijke uitstraling. Meer informatie over een steigerhouten tuinbankje.

Er is veel keuze voor de afwerking van ons zitmeubilair. De afmetingen, stijl en washing kunnen allemaal naar wens gemaakt worden. Het is daarnaast bij veel van onze modellen ook mogelijk om wieltjes onder de stoelen en tuinbanken te plaatsen. Hierdoor zijn de stoelen nog makkelijker te verplaatsen.

Populair zitmeubilair van steigerhout

Een eenvoudige maar mooie steigerhouten stoel is de Corfu stoel. Deze past goed als zitmeubel bij uw steigerhouten eettafel voor buiten. U kunt aan de ene kant ook kiezen voor steigerhouten stoelen en aan de andere kant voor een houten bankje, als de bank Bali.

Loungeset voor buiten

Wilt u naast heerlijk kunnen zitten, eigenlijk ook lekker kunnen liggen in uw tuin of veranda? Wij bieden verschillende loungesets aan waar u zowel op kan zitten met de hele familie als onderuit kan liggen met een goed boek. Bekijk hier onze loungesets. Een mooie loungeset geeft een luxe uitstraling buiten. Wij kunnen de loungeset voor u aanpassen zodat deze helemaal past bij uw tuin of veranda. Geniet optimaal van buiten op onze prachtige luxe loungesets.