+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress?
Neem contact op voor advies of een offerte op maat.

Lounge

LOUNGEBANKEN, LOUNGESETS EN MEER...

Ziet u zichzelf al zitten op een mooie loungebank in de tuin? Wilt u een nieuwe loungeset kopen? Ontdek dan het volledige buitenaanbod van SteigermeubelsXL. In Nederland, België en Duitsland leveren wij in onze eigen meubelfabriek hoogwaardige loungebanken die gemaakt zijn van duurzaam steigerhout.

Een comfortabele loungebank in de tuin is een echte aanwinst waar u zeker veel plezier van zult beleven. SteigermeubelsXL maakt zo'n mooie houten loungebank mogelijk voor iedereen. Omdat we veel verschillende modellen hebben, is er een steigerhouten loungeset voor elk budget en elke grootte van de tuin. Van een luxe loungestoel tot een complete lounge, bijvoorbeeld in een U-vorm, u vindt zeker wat u zoekt. Natuurlijk hebben we ook bijpassende accessoires om de loungeset compleet te maken.

Nieuwe Loungeset kopen

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Lommel. Hier kunt u de loungesets in alle rust bekijken en als u speciale wensen heeft voor maatwerk, kunnen we die bespreken. Maar u kunt ons complete assortiment ook online vinden en u kunt de steigerhouten loungesets eenvoudig online bestellen. Wij leveren de meubels graag in overleg met u bij u thuis af.

Andere steigerhouten tuinmeubelen die u misschien aanspreken: ligbedden, buitenkeukens en picknicktafels.