+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Uw tuin inrichten met steigerhouten meubels

geplaatst: 30-04-2018

In de zomer zijn de meeste mensen het liefst de hele dag buiten. Heerlijk dagenlang genieten van het warme weer en lange zomeravonden. Een mooie tuin met fijne tuinmeubels helpt hierbij. Uw tuin inrichten met steigerhouten meubels zorgt voor een sfeervolle tuin zodat u écht kan genieten.

Tuin inrichten

Tegenwoordig leven we veel meer buiten. De tuin is een verlengde van de woning geworden. Een goede tuininrichting is dan ook ontzettend belangrijk. Het inrichten van uw tuin is vaak heerlijk om over te fantaseren. Helaas is het vinden van goede tuinmeubels meestal lastiger. Bijpassende meubels zijn vaak lastig te vinden en meubels op maat al helemaal. Steigerhouten tuimeubelen zijn al jaren populair. Deze meubelen zijn multifunctioneel en op maat verkrijgbaar. Het inrichten van de tuin wordt door steigerhouten meubels veel gemakkelijker gemaakt.

Steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten meubels zijn een goede toevoeging aan uw tuin. De hele tuin kunt u inrichten met steigerhout. Van steigerhouten eettafels, picknicktafels, buitenkeukens, ligbedden en loungesets tot plantenbakken. Het voordeel van steigerhout is dat het vaak niet heel duur is, jarenlang mee gaat en op maat verkrijgbaar is.

Tuinmeubels op maat

Een specifieke loungeset of een enorme eettafel in de tuin? Steigerhouten tuinmeubels kunt u helemaal op maat laten maken. Met verschillende behandelingen, kan ook de kleur en de uitstraling van de meubel veranderen. Kies bijvoorbeeld voor een frisse whitewash of een stoere greywash.

Populaire steigerhouten loungesets

Loungesets zijn de laatste jaren erg populair geworden. Dit komt door de luxe en comfort die een loungeset biedt. Het is dan ook een goede toevoeging aan de tuin. Languit kunt u liggen op een loungebank en genieten van de zomer of met uw familie hier heerlijk zitten.  

Loungesets

Buitenkeukens van topkwaliteit

Een steigerhouten buitenkeuken is ideaal wanneer u graag kookt en eet in de tuin. Steeds vaker wordt er optimaal buiten geleefd en hier hoort koken ook bij. Speciaal hiervoor zijn er steigerhouten buitenkeukens. Deze zijn helemaal aan te passen aan de gewenste afmetingen. Daarnaast kunt er wieltjes onder plaatsen en elk gewenste keukenfaciliteit laten plaatsen. Voor elke buitenliefhebber een musthave!

Buitenkeuken

SteigermeubelsXL

Uw tuin inrichten met steigerhouten meubels? Bekijk het uitgebreide assortiment van SteigermeubelsXL. Hier wordt gewerkt met hout van de beste kwaliteit door echte vakmensen. De steigerhouten tuinmeubels gaan jaren mee en zorgen voor een sfeervolle tuininrichting. Ook maatwerk steigerhouten meubels is mogelijk bij SteigermeubelsXL.

Laat u informeren!

Nieuws overzicht