Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Nieuwe tuinmeubelen? Dit zijn de trends van deze zomer!

2022-03-25

Het is heerlijk om een fijn plekje te hebben in uw eigen tuin waar u kunt genieten van de zon en lekker buiten kunt zitten met het gezin of alleen. Zomervakantie in uw eigen tuin! Misschien wilt u ook graag buiten koken. Omdat we merken dat juist in deze periode veel mensen op zoek zijn naar nieuwe tuinmeubelen hebben we voor u de toppers uit ons assortiment op een rijtje gezet.

Met nieuwe tuinmeubelen kunt u uw tuin een ware opknapbeurt geven. Misschien zoekt u nieuwe tuinmeubelen voor op het terras of onder de veranda. Wij delen graag de laatste trends in steigerhouten tuinmeubelen met u.

Steigerhouten meubelen hebben de laatste jaren enorm veel aan populariteit gewonnen. Dat vinden wij niet zo vreemd, want steigerhout geeft een sfeervolle, warme uitstraling en past in elk type tuin.

Bovendien is steigerhout eenvoudig te onderhouden. Ook deze zomer weten wij zeker dat er voor vele tuinen is gekozen voor steigerhouten meubelen. In onze werkplaats zijn wij het hele jaar actief met het produceren van steigerhouten meubelen en wij houden de trends hierbij goed in de gaten.

Indien mogelijk ontwerpen we nieuwe designs voor ons assortiment, maar het gebeurt ook regelmatig dat onze klanten zelf met wensen komen voor maatwerk tuinmeubelen. Wij denken hierin graag mee om een tuinmeubel te realiseren dat exact past op uw terras of onder uw veranda.

 

Nieuwe tuinmeubelen kopen

Vanzelfsprekend zijn wij goed op de hoogte van de laatste trends in steigerhouten tuinmeubelen en wij delen dan ook graag onze top 5 met populaire tuinmeubelen met u. Hopelijk geven wij u hiermee wat inspiratie bij uw zoektocht naar nieuwe tuinmeubelen.

Uiteraard vindt u in onze webshop nog veel meer mooie voorbeelden van tuinsets, tafels en meer.

Nieuwe tuinmeubelen? Dit zijn de trends van deze zomer!

Steigerhouten loungebank Sardinië zwevend

Deze prachtige loungebank heeft een exclusieve uitstraling door het zwevende model. Het is de meest populaire loungeset van dit moment bij SteigermeubelsXL. Het luxe design heeft 2 tafeltjes aan de zijkanten van de loungebank. De loungebank kan met of zonder all-weather kussens worden besteld.

Bekijk de loungebank

Nieuwe tuinmeubelen? Dit zijn de trends van deze zomer! 

Steigerhouten buitenkeuken Ubud

Wie graag kookt zal zeker veel plezier beleven van de mooie steigerhouten buitenkeuken Ubud. Niet alleen maakt deze buitenkeuken het koken nog plezieriger, de buitenkeuken is ook nog eens een lust voor het oog.

De buitenkeuken wordt standaard geleverd met een tegel met Chinees hardsteen en beschikt over een wijnrek waar u de wijnflessen in kunt leggen. Optioneel kunt u de keuken uitbreiden met handige extra's zoals een Boretti barbecue. Het verplaatsen van de buitenkeuken is geen probleem dankzij de onzichtbare wieltjes aan de onderkant.

Tevens kunt u een waterdichte beschermhoes bij de BBQ bestellen.

Bekijk de buitenkeuken

Nieuwe tuinmeubelen? Dit zijn de trends van deze zomer! 

Steigerhouten buitenkeuken Bandung

De buitenkeuken Bandung heeft een hardstenen blad en kan naar wens worden uitgevoerd met een wasbak en kraan. Zo heeft u nog meer comfort tijdens het koken buiten.

De buitenkeuken heeft veel opbergruimte, niet alleen voor de wijnflessen, maar dankzij de 2 brede lades en het kastje met deurtje heeft u ook voor alle andere kookspullen voldoende ruimte.

Naar wens kan de buitenkeuken tevens worden voorzien van een Boretti Barbecue. Deze hoge kwaliteit barbecues zorgen voor nog meer plezier tijdens het koken. 

Bekijk de buitenkeuken

 Nieuwe tuinmeubelen? Dit zijn de trends van deze zomer!

Steigerhouten loungebank Sicilie (in U-vorm)

Zeker als u veel ruimte in de tuin heeft of misschien zelfs een apart hoekje is een loungebank in U-vorm een prachtig tuinmeubel. Op de steigerhouten loungebank

Sicilië is ruimte voor veel personen en dankzij het design van de bank is deze ideaal voor gezellige avondjes met familie of vrienden. Door de schuine rugleuning zit de bank bijzonder comfortabel. 

Bekijk de loungebank

Nieuwe tuinmeubelen? Dit zijn de trends van deze zomer!

Steigerhouten picknicktafel Seram

Een picknicktafel in de tuin behoort absoluut tot de trends van deze zomer. Het is ideaal om aan de picknicktafel te eten of gezellig te zitten kletsen.

Onze picknicktafel is bijzonder stevig en kan dan ook wel tegen een stootje. De tafel is gemaakt van planken van 5 cm dik en is een echte blikvanger in uw tuin.

Bekijk de picknicktafel