+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

10 meubeltrends 2019

2018-07-04

Het wordt weer tijd om na te denken over de meubeltrends van volgend jaar. Op het gebied van steigerhouten meubelen hebben we de 10 meubeltrends 2019 al op een rijtje gezet voor u...

10 meubeltrend 2019 op het gebied van Steigerhout

Gaat u in 2019 verhuizen of bent u nieuwsgierig naar de 10 meubeltrends 2019 op het gebied van steigerhouten meubelen voor uw huidige woning? SteigermeubelsXL werkt met unieke designs en prachtige kwaliteit meubelen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen. Onderstaande meubeltrends kwamen we tegen op het gebied van steigerhouten meubelen.

10. Samen buiten eten

Op 10 in de top 10 meubeltrends 2019 staat de buitenkeuken van steigerhout. Steeds vaker brengen mensen de zomer door in de tuin. Niet meer alleen tijdens de barbecue wordt er buiten gegeten, maar ook de andere maaltijden steeds vaker. Hier past een steigerhouten buitenkeuken perfect bij. Er wordt dan ook verwacht dat we dit steeds vaker gaan zien.

9. Borrelen aan de bartafel

Een eigen bartafel in huis of in de tuin? Dat wilt toch iedereen! Een bartafel in uw woning wordt een echte trend in 2019. Een bartafel staat direct gezellig, maar hier zit u ook nog eens erg comfortabel aan.

8.      Complete badkamerinrichting

Bij een badkamerinrichting wordt vaak niet direct gedacht aan hout. Steigerhout is juist erg fijn in de badkamer. Wanneer steigerhout goed behandeld is, kan het in de badkamer, keuken en buiten gewoon worden gebruikt. Steeds meer mensen ontdekken de functionaliteit, duurzaamheid en prachtige uitstraling van steigerhout in de badkamer. Een complete steigerhouten badkamerinrichting staat ontzettend knus en geeft de badkamer een bijzondere look. Dit wordt dan ook zeker een trend in 2019.

7.      Wijnrek in huis

Een toevoeging aan de bartafel in uw woning is een wijnrek. Veel keukens worden tegenwoordig voorzien van een wijnrek. Dit geeft dan ook een gezellige en luxe uitstraling aan uw woning. Ook een wijnfleshouder met wijnglazen houder wordt vaak als decoratie in de keuken of de eethoek gehangen. Erg praktisch en ontzettend sfeervol.

6.      Matte lak

Steigerhouten meubelen kunt u laten behandelen met verschillende behandelingen. Hiermee creëert u een uniek effect. Voor iedere smaak en stijl vindt u een passende behandeling. Steeds populairder wordt de matte lak behandeling. Dit houdt in dat uw steigerhouten meubel een prachtige matte look heeft. Dit staat vaak erg stoer en modern. De matte lak op steigerhouten meubelen gaan we in 2019 veel meer zien.

5.      Stoere industriële inrichting

De afgelopen jaren is een industriële inrichting al erg populair geweest. De afgelopen jaren zien we dat ook de combinatie steigerhout en staal erg trendy is geworden. Dit zal in 2019 alleen nog maar meer worden. De combinatie steigerhout en staal staat ontzettend stoer en robuust in uw woning. Steigerhouten industriële eettafels zijn ontzettend populair. Dit is een eettafel die bestaat uit een steigerhouten tafelblad met stalen poten. Bij SteigermeubelsXL hebben we verschillende steigerhouten industriële meubelen. Hierdoor kan uw een industriële look in uw woning creëren.

4.      Eettafel op maat

Een meubeltrend 2019 is de eettafel op maat. Een eettafel kopen in de winkel met een standaard maat gebeurd steeds minder. Vaak willen mensen een ruime eettafel met een stoere look of juist een kleine eettafel met een knusse uitstraling. Ook veranderen de gezelschappen aan tafel steeds vaker en eten we niet meer alleen met het gezin. In 2019 zal de eettafel op maat dan ook ontzettend populair worden.

3.      Grote loungeset

Zoals hier boven aangegeven, wordt er steeds meer tijd buiten doorgebracht. Met de hele familie, het gezin of vrienden brengen we veel tijd door in de tuin. We zien dan ook in steeds meer tuinen een loungeset komen. Hier kunt u met een groot gezelschap genieten van de buitenlucht. Daarnaast geeft een loungeset een luxe en gezellige uitstraling aan uw tuin.

2.      Zwevend slapen

Een heerlijk bed om in te slapen is voor iedereen belangrijk. Een steigerhouten bed is erg fijn en ligt comfortabel. Hierdoor kiezen dan ook veel mensen voor een steigerhouten bed. Een nieuwe trend in steigerhouten bedden is het zwevende bed. Dit bed is vastgemaakt aan de achterkant en heeft bijpassende nachtkastjes. Het bed lijkt te zweven boven de grond. Erg praktisch en ontzettend modern en mooi!

1.      Donkere behandeling steigerhout

Steeds vaker krijgen we de vraag voor een donkere behandeling op een steigerhouten meubel. In 2019 verwachten we dat we veel meer donkere steigerhouten meubelen gaan zien. Dit staat vaak erg modern, opvallend en stijlvol in een woning. Met een donkere behandeling wordt uw steigerhouten meubel direct een eyecatcher in uw woning. Door de unieke behandeling krijgt u een bijzondere meubel. Helemaal zwart met de Black Wash staat erg gaaf, maar ook de Dark Grey Wash is erg stijlvol en geeft een uniek effect aan uw woning.