Nu 15% korting in de webshop met de code ZOMER15!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Waarom een steigerhouten bed?

2022-08-25

Bedden zijn er in alle vormen, maten en… materialen. Van metalen frames tot stoffen boxsprings. En zelfs als u een bed van plastic zou willen dan zou dit nog mogelijk zijn. Maar hout is natuurlijk de beste keuze.

Steigerhout om precies te zijn. Want met een steigerhouten bed weet u zeker dat u een tijdloze, duurzame slaapoplossing heeft gevonden. En met steigerhout is ook nog eens heel veel mogelijk.

Steigerhout leeft

Steigerhout heeft veel meegemaakt, daar kunt u vanuit gaan. Meestal heeft het in een loods of hal gelegen, en soms is het getekend door weer en wind. Dit geeft het hout een levendige uitstraling. U voelt en ziet dat het hout Wat heeft meegemaakt. En dat geeft de steigerhouten bedden een prachtig karakter.

Steigerhout is duurzaam

Nog een reden waarom steigerhouten bedden de beste keuze zijn: steigerhout is duurzaam! Steigerhout is al eerder gebruikt en wordt door het maken van meubels gerecycled.

Er hoeven geen bomen gekapt te worden voor de productie van de steigerhouten bedden.  En doordat het hout is blootgesteld aan bijvoorbeeld kalk, verf en cement, is het al geïmpregneerd. Er hoeven dus ook geen chemische middelen meer aan te pas te komen. Kortom, duurzamer kunt u uw bed niet kopen.

Steigerhout: voor jong en oud

Met steigerhout kun je alle kanten op. Niet alleen omdat het goed te bewerken is, maar ook doordat het een uitstraling heeft die bij zowel jong als oud aanslaat. Het is dan ook niet zo gek dat Steigermeubels XL bedden voor zowel kinderen als voor volwassenen heeft.

Zo kunt u voor zowel uw eigen kamer als die van uw kind een prachtig steigerhouten bed aanschaffen, zonder het idee te krijgen dat het bed er te jong of te oud uitziet. Ideaal voor gezinnen dus!

Waarom een steigerhouten bed?

Er is zoveel mogelijk met steigerhout

Steigerhout is dus duurzaam, steigerhout leeft EN steigerhout is geschikt voor jong en oud. Maar misschien wel het allerbelangrijkste aan steigerhout is dat je er alle kanten mee op kunt.

Heeft u bijvoorbeeld altijd last van de pootjes van het bed tijdens het stofzuigen? Dan kiest u voor een zwevend bed! Of wilt u helemaal niet geconfronteerd worden met de onderkant van het bed? Ook geen probleem. Want bij Steigermeubels XL kunt u ook volledig afgesloten bedden vinden.

En als u extra opbergruimte nodig heeft, dan wordt er gewoon een rollende lade onder het bed gezet! Zo is er voor iedereen een perfect bed van steigerhout!

Assortiment steigerhouten bedden

Waarom een steigerhouten bed kiezen? Oneindig veel mogelijkheden!

Waarschijnlijk wilt u nu wel eens weten wat alle mogelijkheden zijn. Kijk dan eens bij onze bedden in de webshop! Hier heeft u een compleet overzicht van de mogelijkheden die steigerhouten bedden u te bieden hebben!

En ziet u uw droom-bed er niet bijstaan? Wees niet bang! Uw idee kan bij Steigermeubels XL vertaald worden in een ontwerp!